Українська Манітоба
-
Ні в чому собі не відмовляйте!
-
піду з'їм батончик 🙄
-
нє, ну я ще можу зрозуміти, коли воно підхоплюється в тему, типу чекаємо автобус, запитався, а коли за розкладом там такий-то буде...ну і трохи (зовсім трохи) чогось більш обширнішого запитатись... і всьо... але коли дорогу переходять (і це не раз таке було) чи прямо спеціально зупиняються - ну це трохи ту мач. Ам сорі
-
Мені здається, я зрозуміла, чому ці дивні люди в даунтауні говорять самі з собою. Якщо ти не говоритимеш в простір, тобі не врятуватись від смолтоків цілодобово
-
З цим питанням все вирішили , не вкрали , а знайомий просто взяв потримати та з нею десь відійшов, а дівчинка трішки почала панікувати, чи щось таке. Тому все нормально, відставити паніку 😁
-
Та на кожній дискотеці є «бидло», не важливо чи це українська чи китайська
-
Вирішили ми сьогодні з'їздити на прогулянку в якийсь новий парк, вибрали той, що близько - Little Mountain Park. Гарно там, особливо під вечір, але мене там більше не буде. Я знала, що там вигулюють собак, але не думала, що вони всі без повідка і господарям абсолютно байдуже, що його собака стрибає на малу дитину. І це ми гуляли виключно по on-leash dog area. Це мене дуже здивувало, що канадці так свідомо масово порушують правила. Ну, і ще нас оси покусали, але то ми вже самі винні))
-
Я зазвичай дякую за увагу і кажу, що поспішаю. Вони дійсно хочуть показати своє співчуття, але не розуміють, що це складні теми.
-
Так там майже весь парк це оф-ліш для собак, це їх зона для тусні. У Петвалю на Гарден Сіті навіть малюнок на всю стіну цього парку є. Мене теж там з ніг збивали (я тоді вигулювала дуже старенького боксера), але в цьому і фішка що в цьому парку можна вигуляти когось молодого і дуже енергійного 🙃
-
Я згоден з вами стосовно собак, мене це також дуже дратує. Мені насрата що псина френдлі і що собак тут так люблять, вона завжди може цапнути. Чому твльки в нашому Манітобськоиу чаті так богато негативу та страшилок. Мені кажеться що в Альбертському чаті менш такого, чи люди на цьому не концентруються, чи тут люди у більш шановному віці?
-
Це до речі, один з варіантів розвитку подій який я для себе бачу, якщо влада продовжить тормозити. Люди почнуть формувати так звані "сусідські патрулі", щоб тримати свої райони в безпеці. Це стара практика з США.
-
Із задоволенням вислухаю про проблеми з собаками, small talk) а взагалі, працюю з питаннями адаптації, травмами дитинства, самооцінкою, та іншими важливими темами. Всім ❤️
-
Фото для того щоб ви прочитали текст) gently reminding що в сусідній провінції є психолог, юний гештальтист, арт-терапевт яка із задоволенням підтримає вас) працюю онлайн, індивідуально. Пігулки не прописую)