Українська Манітоба
-
Це до речі, один з варіантів розвитку подій який я для себе бачу, якщо влада продовжить тормозити. Люди почнуть формувати так звані "сусідські патрулі", щоб тримати свої райони в безпеці. Це стара практика з США.
-
Із задоволенням вислухаю про проблеми з собаками, small talk) а взагалі, працюю з питаннями адаптації, травмами дитинства, самооцінкою, та іншими важливими темами. Всім ❤️
-
Фото для того щоб ви прочитали текст) gently reminding що в сусідній провінції є психолог, юний гештальтист, арт-терапевт яка із задоволенням підтримає вас) працюю онлайн, індивідуально. Пігулки не прописую)
-
В Реджайні мені так само говорять)) є костяк який ходить до мене на арт-терапію раз на два тижні, але також важко(
-
Так, у «Віднесених вітром» ще було, так народився ку-клукс-клан
-
У штатах дозволена зброя і є відповідні закони. Тут буде поліція пакувати оці всі сусідські патрулі за першого ж конфлікту. А без зброї що ці патрулі можуть зробити? Загородити собою нейборхуд від безхатьків з ножами?
-
Як мінімум зможуть викликати ту саму поліцію, якщо що. Це краще, ніж нічого не робити, євреї патрулюють свій район, навряд чи для них якісь інші закони.
-
Викликати поліцію, яка не приїжджає якщо нема летальних випадків?