Українська Манітоба
-
Фото для того щоб ви прочитали текст) gently reminding що в сусідній провінції є психолог, юний гештальтист, арт-терапевт яка із задоволенням підтримає вас) працюю онлайн, індивідуально. Пігулки не прописую)
-
В Реджайні мені так само говорять)) є костяк який ходить до мене на арт-терапію раз на два тижні, але також важко(
-
Так, у «Віднесених вітром» ще було, так народився ку-клукс-клан
-
У штатах дозволена зброя і є відповідні закони. Тут буде поліція пакувати оці всі сусідські патрулі за першого ж конфлікту. А без зброї що ці патрулі можуть зробити? Загородити собою нейборхуд від безхатьків з ножами?
-
Як мінімум зможуть викликати ту саму поліцію, якщо що. Це краще, ніж нічого не робити, євреї патрулюють свій район, навряд чи для них якісь інші закони.
-
Викликати поліцію, яка не приїжджає якщо нема летальних випадків?
-
Або наприклад викликали поліцію, а вони приїхали через годину, коли вже не було кого затримувати, є таке у річному звіті? От було б цікаво дізнатись. Може маєте посилання?
-
Як думаєте, у річному звіті є всі ті випадки коли крали щось у магазинах і ніхто не викликав поліцію, бо знали що це не має сенсу?
-
Будьласка не блокуйте мене! Я НЕ ШАХРАЙ ❗️❗️❗️НЕ БАЙДУЖІ УКРАЇНЦІ ДОПОМОЖІТЬ!!! Полухін Роман Володимирович. 22.05.2024 року він був тяжко поранений в зоні бойових дій на Бахмутському напрямку в Донецькій області. Під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу отримав множинні уламкові поранення м'яких тканин обличчя та обох очей, уламкове поранення правого стегна, травматичну ампутацію лівої кисті та сильну контузію. Зараз лікарі борються за те щоб врятувати ліве око, бо праве нажаль він втратив повністю. Усіх не байдужих просимо долучитись будь-ласка до збору адже нас чекає ще довгий шлях лікування, протезування руки та встановлення орбітального протезу ока), а потім реабілітації. Наразі головна задача врятувати хоча б ліве око, щоб наш захисник міг повноцінно жити далі, бо вразі повної втрати зору це обмежить його можливості. Карта ощад. 4790729981407703 Полухін Роман Володимирович ДОКУМЕНТИ МОЖУ СКИНУТИ В ЛИЧКУ