Українська Манітоба
-
Тобто Ви погано відгукуєтеся про інші національності, бо Каріна не любить росіян? Дитячий садок!
-
Ок, Бог любить трійцю, пояснимо 3-й раз))
-
І про ФН
-
Бо він до того те саме казав про індійців 🙃
-
При тому про росіян пише не етичні речі.
-
Вона сама нацист. Вивела з України через Росію в Канаду і гонить інших людей на війну
-
А Ви як мала дитина, ти мене виганяєш - я тебе. 😁
-
А що роблять в Канаді українці, які люблять росіян?
-
Я взагалі не розумію, що роблять в Канаді люди, які недолюблюють інших за національною ознакою 🤷♀
-
«Карина не любить росіян» назва рок гурту з 90х 😂
-
Я спас Каріну при 7/7 . Шоколадку будь ласка 😂
-
Але ж все одно буде компліт(
-
Те ж, що і росіяни, для Канади всі рівні. Але знаю одного такого, в нього in process вже 2 міс, може співпадіння...
-
Це тривожно, що було 7/7 🙄
-
Доброго ранку всiм 🌷 Знову щось пропустила
-
Ми б тебе повернули 😂
-
Я вже заробив безкоштовний грумінг собаки ,якого ще не має 😂 7/7 , я сам здивований ,Каріна уже типу як смотряща за часом тут 🙂
-
І ти не врятувала?🙃
-
Ну не правда, вона приїде, скаже не доставати ніж, та поїде. А потім через 30 хвилин приїде знову щоб пояснити «Не треба бити до полу смерті своїх друзів, навіть якщо він видув твій мет», паралельно скора буде допомагати жертві, а потім знов поїдуть у тім хортонс потролювати пончики😁
-
Цей патруль не зможе попередити злочин, особливо із вогнпалом чи мачете. Злочинці просто ще і цей патруль поранять на додачу. Патруль не має права затримати злочинця. Все, що вони зможуть - це викликати поліцію.
22 Jan 2023, 08:02
178462/231361
5 minutes ago