Українська Манітоба
-
Дякую
-
Так, я тиждень тому зробив апоінтмент, описав ситуацію ,а вони сказали що я скоро отримаю цей лист і ось сьогодні останній день ,а листа немає(
-
Угу)) я там в якостi бойового коня
-
Здраствуйте . Ищу работу работу разнорабочего срочно (завод фабрики или стройка , возможно любые другие варианты, клининг ) . С языком к сожалению проблема . Буду благодарен любой положительной информации .
-
Привіт, якщо мені заблокували кредитну картку cibc, мені потрібно тільки дзвонити на номер ззаді картки чи я можу піти в банк? Не можу додзвонитися по тому номері
-
#job# Seun' NOFRILLS, 161 Goulet St, Winnipeg, MB R2H 0R6 розмістив оголошення в магазині, що наймають працівників. Звертатись особисто до магазину.
-
Це староболгарська?
-
На соловіній, будь ласка
-
@IgorVasilenkoo, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Безкоштовно. Charleswood
-
Як правильно писати? На солов'їній?
-
Андрей перепишіть, будь ласка, ваше повідомлення заново. Однією з двох мов, дозволених правилами чату. Попереднє ваше повідомлення видаляю.
-
Мій взагалі української граматики не визнає;-((
-
Дійсно соловʼїна підкреслює
-
Та ні. Я про саме слово "на солов'їній". На слух ніби так, але телефон підкреслює.
-
Віть-віть-віть, тьох-тьох-тьох, ай-ай-ай, ох-ох-ох
-
Є. Наприклад, солов'їна пісня
-
Теж немає
-
Напевно має бути "соловʼїною"
-
Взагалі мабуть вірно ж не «на соловʼїній», а «соловʼїною»
22 Jan 2023, 08:02
178493/230204