Українська Манітоба
-
#job# Seun' NOFRILLS, 161 Goulet St, Winnipeg, MB R2H 0R6 розмістив оголошення в магазині, що наймають працівників. Звертатись особисто до магазину.
-
Це староболгарська?
-
На соловіній, будь ласка
-
@IgorVasilenkoo, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Безкоштовно. Charleswood
-
Як правильно писати? На солов'їній?
-
Андрей перепишіть, будь ласка, ваше повідомлення заново. Однією з двох мов, дозволених правилами чату. Попереднє ваше повідомлення видаляю.
-
Мій взагалі української граматики не визнає;-((
-
Дійсно соловʼїна підкреслює
-
Та ні. Я про саме слово "на солов'їній". На слух ніби так, але телефон підкреслює.
-
Віть-віть-віть, тьох-тьох-тьох, ай-ай-ай, ох-ох-ох
-
Є. Наприклад, солов'їна пісня
-
Теж немає
-
Напевно має бути "соловʼїною"
-
Взагалі мабуть вірно ж не «на соловʼїній», а «соловʼїною»
-
Є то є, але слово підкреслює все одно
-
Привіт!🙋♀️ Ти коли-небудь думав, що вивчити англійську легко, як дивитись фільми?🤔 Але все ще зупиняєшся на Present Simple?🥹 Приєднуйся до мене! Англійська може бути цікавою, легкою і різноманітною.📚 Ти швидко навчишся граматики, розшириш словниковий запас і впевнено говоритимеш англійською💪 Я Надія, викладач-лінгвіст і твій наставник у світі англійської. Ми будемо вчитися за програмою, розробленою на основі фільмів і серіалів, щоб ти міг досягти рівня професіонала🔝 Хочеш вивчати англійську по Гаррі Поттеру?🪄Немає проблем! А якщо ти ще не відчуваєш себе впевнено і вважаєш, що мультфільмів достатньо, то давай почнемо!🏃♀️ Ми також працюватимемо над психологічними бар'єрами, навчимося приймати помилки і виправляти їх. Пропоную: ✅Індивідуальні заняття ✅Групові заняття ✅Самостійне навчання (з перевіркою домашніх завдань і підтримкою в чаті) 🗣️Перший урок безкоштовно!🗣️ Здійсни свою мрію💌 Маленькими кроками до великих результатів🏔️
-
🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
-
І мені з гордістю розказали, що «а у нас тут живе одна українська сімʼя, вони від війни приїхали, і живуть оце. Дуже класні працьовиті люди, ми раді що вони тут живуть» ❤️
-
Plumas! Це село, де ми були на весіллі вихідними ))) Там, мабуть, кілька сотень людей живе. І є паб! )) І годинки о 9 вечора настає ТИША )) тільки цвіркунів чути. І нема бомжів ВАЩЄ ))
22 Jan 2023, 08:02
178498/231845
about an hour ago