Українська Манітоба
-
Як правильно писати? На солов'їній?
-
Та ні. Я про саме слово "на солов'їній". На слух ніби так, але телефон підкреслює.
-
Є. Наприклад, солов'їна пісня
-
Привіт!🙋♀️ Ти коли-небудь думав, що вивчити англійську легко, як дивитись фільми?🤔 Але все ще зупиняєшся на Present Simple?🥹 Приєднуйся до мене! Англійська може бути цікавою, легкою і різноманітною.📚 Ти швидко навчишся граматики, розшириш словниковий запас і впевнено говоритимеш англійською💪 Я Надія, викладач-лінгвіст і твій наставник у світі англійської. Ми будемо вчитися за програмою, розробленою на основі фільмів і серіалів, щоб ти міг досягти рівня професіонала🔝 Хочеш вивчати англійську по Гаррі Поттеру?🪄Немає проблем! А якщо ти ще не відчуваєш себе впевнено і вважаєш, що мультфільмів достатньо, то давай почнемо!🏃♀️ Ми також працюватимемо над психологічними бар'єрами, навчимося приймати помилки і виправляти їх. Пропоную: ✅Індивідуальні заняття ✅Групові заняття ✅Самостійне навчання (з перевіркою домашніх завдань і підтримкою в чаті) 🗣️Перший урок безкоштовно!🗣️ Здійсни свою мрію💌 Маленькими кроками до великих результатів🏔️
-
🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
-
Запрошую на незабутні вихідні на озері з 27 по 29 вересня! Локація: Victoria Beach Виїзд у п’ятницю о 17:00-18:00, повернення у неділю після обіду. Забираємо та висаджуємо біля вашого будинку. У вартість входить: - Трансфер - Проживання 2 ночі (1-2 людини в кімнаті) - Сауна На вас чекає: - Відпочинок у сауні - Барбекю на свіжому повітрі - Вечори біля вогнища - Риболовля та збір грибів - Спостереження за заходами сонця на пляжі (5 хвилин від будинку) Осінній Victoria Beach: мальовничі пейзажі, золоті й червоні відтінки листя, тихі прогулянки та споглядання природи. Ціна: 390$ з людини, передоплата 70$. Для бронювання та запитань пишіть! Наш канал t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy