Українська Манітоба
-
Запрошую на незабутні вихідні на озері з 27 по 29 вересня! Локація: Victoria Beach Виїзд у п’ятницю о 17:00-18:00, повернення у неділю після обіду. Забираємо та висаджуємо біля вашого будинку. У вартість входить: - Трансфер - Проживання 2 ночі (1-2 людини в кімнаті) - Сауна На вас чекає: - Відпочинок у сауні - Барбекю на свіжому повітрі - Вечори біля вогнища - Риболовля та збір грибів - Спостереження за заходами сонця на пляжі (5 хвилин від будинку) Осінній Victoria Beach: мальовничі пейзажі, золоті й червоні відтінки листя, тихі прогулянки та споглядання природи. Ціна: 390$ з людини, передоплата 70$. Для бронювання та запитань пишіть! Наш канал t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy
-
Може, хтось поїхав з села, а хата лишилась, то її здають. Хз. Бачила в цьому селі прям будується новий дім. І наш друг, у якого було весілля, прям свідомо побудував собі там будинок. За землю (я не знаю яка саме площа, але великий шмат землі - дом, фронт ярд, бек ярд великий) заплатив $3500 аххаха я аж прослезилась з такої ціни ) Тобто скло не вимираюче.
-
@western9 як думаєте, це правильний напрям думки?
-
Так, а якщо купити зараз такий клаптик за $3500, скільки він коштуватиме через 5 років? 🤔
-
Дякую! До речі, та скляна красива квартирка в даунтауні, яку ми тут обговорювали, за $169000, пару днів тому ще була в продажу. Не знаю, що там коїться, але мені здається, це підозріло
-
А ви не знаєте, взагалі землю легко продати тут? Якщо, наприклад, купити зараз, а як буде треба, то продати через рік для купівлі нерухомості?