Українська Манітоба
-
А ви не знаєте, взагалі землю легко продати тут? Якщо, наприклад, купити зараз, а як буде треба, то продати через рік для купівлі нерухомості?
-
Іспаномовні люди єдині, хто не задає жодних питань щодо імені Елєна, люблю їх за це)
-
Добрий день. Чи є тут люди, які нещодавно звертались до City of Winnipeg за дозволом для підробітку вдома? Чи може просто є компетентні в цьому питанні люди? Маю питання деякі і не знаю кого питати. Додзвонитись не можу до них. Дякую 😊
-
Дякую з усього сердечка. Мене цим і напружують всі такі потенційні угоди - якби це було того варто, це б уже було зайнято)
-
Якби на тій ділянці можна було б так просто заробити, усі навколишні ферменти в тому селі б їх викупили. У фермерів грошей багато, вони дуже підприємливі, і якщо б це мало зміст, то нічого б там не сиділо і чекало поки приїдуть іммігранти з України купуити ділянку. Ще додам, що при купівлі ділянки за $3,500 вартість за послуги юриста буде пів ціни, адже юрист бере $250 за годину роботи, і кількість годин на оформлення для нього не змінюється від вартості ділянки
-
-
Ніхто не знає, але є загальні економічні показники які прогнозують шанси збільшення вартості товару. Якщо ви якийсь абсолютний геній у вгадуванні майбутнього, або просто унікально везуча людина, то можете робити якісь креативні інвестиції. Якщо ні, то краще прислухатись до експертів: вартість фермерськоі землі в Канаді прогнозуються іти вверх і швидкими темпами, її купувати варта. Ділянка для забудови в селі де не прогнозується шалений зріст населення і є величезні території для створення нових ділянок - not much so
-
Я боюся зглазити, ттт, але БЛАГАЯ ВЄСТЬ поліція Вінніпегу іноді працює!Шок, сенсація. Зарештували чувака, який прийшов на заправку і внаглу склав в сумку сендвічи, чіпси, джеркі кількома пачками і такий касиру «і шо ти мені зробиш? Можеш дзвонити в поліцію». Ми передали все в поліцію, відео, фото всі діла, і хоба - тиждень пройшов і заарештували 😳 Вміняють йому theft under $5000, не думаю що там велике покарання. Але сам факт 😳 Я навіть не сподівалась, що взагалі хоч пальцем поворухнуть. (ПС: для адептів «всі злодіі - нейтіви» - крадій білий мужик, і не бомж, а звичайного вигляду білий дядько).
-
Думаю, такі інвестиції з розрахунком на удачу мають сенс, коли ти вже закрив більш-менш всі ймовірні інвестиції і можеш купити щось за принципом «а чому ні». На початку ХХ століття декілька заможних людей просто для фану скупили ескізи невідомих художників і домовились зберігати їх 10 років, ця операція називалась «Шкура невбитого ведмедя». Через 10 років вони всі пристойно збагатили, бо тоді в Парижі на вулиці можна було купити за безцінь навіть Модильяні. Але це чиста лотерея (навіть менш вірогідна, ніж реальна лотерея)