Українська Манітоба
-
Доброго всім дня! Чи є тут в групі хто працює в Superstore та зможе відповісти на питання щодо асортименту товарів?
-
Це Ви на вiдео?? О Боже 🌟🌟🌟🌟🌟
-
Доброго вечора!Можливо хтось знає де у Вінніпезі можна зробити друк фото на полотні?
-
Ні, це не він. Ерік не відображається в камерах, на фотографіях та у дзеркалах
-
Привіт спільноті! Таке питання. Ми у процесі отримання PR, чекаємо номінації на федеральний рівень. Паспорт у головного апліканта закінчується у листопаді 25-го року і скоріш за все, піару ми не отримаємо до того часу. Без дійсного паспорту піар не дадуть, вірно? Чи є варіанти? Зробити паспорт немає можливості
-
Доброго вечора, можливо хтось тут працював або працює на компанію кока кола?
-
Запитайте в імміграційному чаті, будь ласка.
-
Дякую 👍
-
Purolator або UPS часом надають такі послуги, також більшість фотосалонів мають
-
Selling due to moving. bought it six months ago. no pets, no bugs. Almost new. the mattress is in perfect condition! Price is $310
-
Доброго дня, чи в Вінніпезі можливо десь купити господарське мило? Я з ним посуд мою, бо чихаю від моючих засобів
-
Типу постачання товарів?
-
Чисто як в Украіні- немає, але є органічні/ натуральні засоби, спробуйте їх
-
Хочу дещо запитати щодо наявності деяких товарів. Бо в минулому році у них було постійно в наявності, а зараз ніц
-
Подивіться у віннерсі чи в маршаллі
-
Бо не влазить в кадр?
-
Дякую, я бачив на амазоні але там ціна космічна.
-
Є у dollar tree
-
Треба глянути, дякую друзі
-
Громадо підкажіть будь ласка! Болять ще не прорізані зуби мудрості у знайомої, треба видаляти.. За всі 4 з анестезією-наркозом хочуть 1700$ . Грошей таких вона немає! Може хтось знає якісь варіанти як можно це зробити за меншу суму у нашій Манітобі чи навіть сусідній провінції.. Дякую за допомогу!
22 Jan 2023, 08:02
178582/235426
23 minutes ago