Українська Манітоба
-
До речі я чула, що такі клініки існують в США, лікарі з колишнього СНД, які не здали на місцеву ліцензію
-
Я ходжу на пембіну в Greenwood, якраз мені сказали потрібно ставити коронку, 1600$
-
Стоматологи точно в курсі що таке мінімальна зарплата та фулл тайм з 65 годин бівіклі🤣 тут люди місяць заробляють 2000+- Тобто щоб поставити коронку на один зуб , почистити канал на іншому та катапультувати 4 зуба мудрості треба 1600+1400+1700 це як раз 3 місяці жити у кущах біля Суперстору/Волмарту а потім зайти та шиканути на всі 6 зубів🫣
-
якщо жити (600+), їсти (400+), та усяке (300+) то це треба драїти поли майже 7 місяців тільки на зуби
-
Добре коли ті бенефіти є… а коли їх нема, ото і сидиш на воді, поки не виплатиш кредитку🥲
-
Так, ціни тут космос 🫣 Але добре хоч бенефіти дещо покривають. Зуби завжди було дорого лікувати, в Україні теж на мінімальну зарплату сильно не полікуєш.
-
а їсти що?
-
Не померти, якщо житло своє
-
Я так зрозуміла, що бенефіти на роботі не така вже й рідкість тут.
-
Звичайно. Десь є, але і десь немає. В мене наприклад немає ні бенефітів, ні відпускних, ні лікарняних 🫣 і я не працюю десь в шарашкіній канторі. Чекаю номінацію, щоб мати змогу її змінити, бо це дуже важко без них.