Українська Манітоба
-
а їсти що?
-
Не померти, якщо житло своє
-
Я так зрозуміла, що бенефіти на роботі не така вже й рідкість тут.
-
Звичайно. Десь є, але і десь немає. В мене наприклад немає ні бенефітів, ні відпускних, ні лікарняних 🫣 і я не працюю десь в шарашкіній канторі. Чекаю номінацію, щоб мати змогу її змінити, бо це дуже важко без них.
-
Вже краще, ніж нічого
-
Біль і страждання. Я перед тим как приїхати в Канаду , пішов до свого стоматолога, і попросив видалити всі 4 зуба . Всі були прорізані , жодні не були проблематичні . Але , всі кажуть, що вони нахер не потрібні , і з них починаються всі проблеми. Я прям жалію, що не видалив всі , коли тільки починали різатися . Стільки страждання було. А зараз так класно, легко, і нема зубів «у трудно доступних місцях» . За знижкою на свята вийшло 300 баксів у Китаю 🌚 Це так , порада для тих, хто думає їхати до Канади - зуби не везіть 🤌
-
Якщо брати низько кваліфіковані роботи, то для бенефітів чоловікам краще йти на крупні заводи, а жінкам...навіть не знаю. В мене є нормальні бенефіти в магазині, але за них треба платити, тож я відмовилася, бо вистачає чоловікових, саме з заводу (наприклад, стоматологія - по 2500 на кожного члена сім'ї). Але часто люди взагалі не мають бенефітів, бо парт тайм чи ще не відпрацювали необхідний період, а зуб болить вже 😢
-
Можливо для початку спробувати щось протизапальне пропити. Можливо ясна запалені.. чи антибіотик, як не допоможе...В мене дочці радили видаляти нерви в 2х зубах один з яких цілісінький. Вони вирішили, що відмирання нервів після травми може бути. Виявляється запалення ясен було. Мало 2 зуба передні не угробили дитині. Зверніться до Баранюка на Мейн стріт.
-
З анестезією. Але 2 години.