Українська Манітоба
-
1. Потрібна fishing license. Можна купити онлайн residents.gov.mb.ca/reference.html?d=details&program_id=366 2. Куди їхати: та в принципі будь куди, де є вихід до води, навіть в межах міста. Але я б повезла в Локпорт під дамбу, там просто вище шанс, що якась риба почепиться )) 3. Обовʼязково прочитати anglers guide щоб знати, яку рибу можна з залишати собі, яку ні. 4. Купити червʼяків (саме просте, імхо) і впірьод )) З пластиковими наживками я б не звʼязувалась, якщо нуль розуміння про них.
-
Шукаємо accountant та bookkeeper для корпорації
-
Я поки не буду Хоча зарплата в мене маленька, але чекаю типу ПР 😔😵💫
-
@eerome не знаю чи актуально Вам, Ви шукали
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg www.instagram.com/deliverywpg/
-
1. Дозвіл треба (www.manitobaelicensing.ca/licensing.page) 2. Найпростіше як на мене це причал в Гімлі, але треба брати підсаку, бо там високувато. 3. Треба ще грузило (10-40 грамів, беріть різні), якусь наживку(можна силікон) 4. Котушка якшо нема. 5. В ідеалі флюркарбон (це така волосінь, вона у воді непомітна). Його потрібно 30-40 см на один гачок. 6. Гачки потрібно без «губи», офсетні, це тут таке правило. Це гачок на гачку. В магазинах тільки з губою, тому потрібно взяти плоскогубці і самому зажати, щоб він був прямий. 7. Грузила треба по важче, бо тут вітер сильний і буде важко закинути. 8. Офсетний гачок, це такий з виступом. 9. В магазині взяти ще набір вертлюжків різних розмірів. Це така застібка і там 2 колечка. Там де нема застібки привязуєте флюр 40см. А на застібку грузило + силікон з гачком. 10. Вдома підготувати снасті, бо вони можуть обірватись і будете вʼязати на місці.(гачок, грузило, наживка, флюр). Коли обірветься треба буде нове привʼязати.
-
11. Ножиці/ніж з собою взяти. 12. Ще непогано взяти хірургічний зажим, ним потім можна гачок діставати з риби. Наче нічо не забув. Там ще ж багато ньюансів, але якшо підете в магазин вам підкажуть) Вище підказували фішінг хол. Як починаючий риболов підтверджую що все є і не за 100500 мільйонів. Хоча набір з вудилище, котушка, флюр, волосінь, грузила, гачки і хірургічний зажим обійшовся 150$. Наживки я з України замовив через друзів. Якшо вам риба не потрібна і будете все відпускати, то в гайді треба тільки дивитись де не можна ловити і коли.
-
Ось ще приблизна схема як зібрати все до купи. - Знизу з права наживка з крючком - знизу зліва грузило - «трикутник» в центрі застібка з вертлюжка - 2 колечка сам вертлюжок - верху або волосінь або флюр. Флюр дорочі можна привʼязати вузлом морква до основної волосіні
-
Так, набагато легше в магазині, але як людина яка закінчила свою першу рибалку тут з -3 силіконові наживки + грузило + гачок, кажу: треба одразу декілька зробити) Бо десь за шось зачепитись, коли не знаєш броду виявляється дуже легко 😂😂😂 Так шо або в магазині декілька комплектів або самому)
-
Подивилась до прочитання тексту, побачила, що комашка з довгою зачіскою намагається втриматись на роліках на двох каміннях)
-
Зараз вам порадять дуже багато "корисного" за немалі гроші, що може вам знадобиться від сили 1 раз, але для першого разу краще з'їздити з досвідченим рибалкою. Він і покаже, і розкаже. Ваш син зможе зрозуміти чи це йому взагалі цікаво. А в кожного досвідченого рибалки буде набір наживок і приладдя не на один комплект. Просто придбати обладнання це незначна частина, потрібно вміти хоча б закидати і що робити у випадку заціпу, що трапляється доволі часто.