Українська Манітоба
-
можу помилятися але український прапор досі тільки над будівлею ВМО висить і над MMF. Просто найвищій ступінь невдячності від деяких людей з нашого боку.
-
Над бмо вже пару тижнів не висить
-
Та повинна бути, там декілька мов на вибір
-
наче бачив минулого тижня
-
Не висить 😢
-
Report на лінію підтримки
-
Завжди цього боялася і от. Хтось неідентифікований робить якісь речі на кредитній карті 🥹 Підкажіть, будь ласка, що мені зробити з цим?
-
Продам PS5 Slim Digital Edition (без дисковода) ,нова з коробкою зі всім,3 місяці назад куплена ,2 джойстика. Плюс дам аккаунт з 2 іграми - The last of us 2 i Spider-man 2. (Разом ігри коштують 160 кад) 550 CAD за все.
-
тоді тільки ммф
-
А якщо, наприклад, картку заблокувати ( в RBC в онлайн банкiнг - опцiя lock card), а завтра пiти до банку та замовити нову карту? Так можно?
-
Індусів вони не чіпають , хоча неможливість знайти роботу через протекціонізм певних етнічніх груп набагато більша проблема чим окремі індцденти . Погано що і тут адміни мішають все в купу підіграючи по суті ним..... мішають перші нації і емігрантів
-
Вони все одно в статусі pending, то проблем не повинно бути взагалі
-
Дякую!
-
Дзвоніть на лінію підтримки, просто перевипустіть картку з іншим номером
-
Ясно, дякую
-
В мене теж таке було, я перевипустила картку, бо вони починають з малих сум а тоді переходять до великих
-
Заблокувати превентивно, як думаєте? Мені потрібна ця карта, це моя єдина кредитка і я її використовую
-
Треба бути кращим за інших і тоді вас теж візмуть коли знадобиться людина що вміє працювати і не дуже огідна
-
Дякую всiм🐴❤️
-
Можна, чому ж ні? Просто треба мати час ходити по банках, а так подзвонив і одразу закрив питання
22 Jan 2023, 08:02
178832/230973
about 2 hours ago