Українська Манітоба
-
There's a common misconception that Indigenous people in Canada simply don't pay tax, but that's generally not true since in order to be exempt from tax, the income earned must be situated on a reserve. Ось тут про рішення Supreme Court financialpost.com/personal-finance/taxes/court-finds-indigenous-womans-income-taxable#:~:text=There's%20a%20common%20misconception%20that,be%20situated%20on%20a%20reserve.
-
З українською простіше має бути. Якщо моно, то просто блокуєте все що можна, ставите динамічний пін, захист від оплат в іншій країні і все. Щодо інших банків не знаю
-
Ой, та підв'язка кредитки в Канаді, то зло)) Не дивуюся тим бабцям та дідам, якщо навіть в мене таке було. Задонатила дитині в гру, а потім він скачав "безкоштовну програму", яка щотижня знімала 500 грн. Я вздовж і впоперек перевірила все на підписки, подала заявку в google, бо зняття були схожі на їхні, вони написали, що нічого підозрілого не бачать. А тоді чоловік взяв телефони дітей перевірити ... 😁
-
Так,менi на минулiй роботi канадцi доводили,що first nations мають гарнi виплати та класно живуть. Але з нами працювали двi native дiвчини , 17 та 18 рокiв, якi живуть в downtown, бо не мають грошей на нормальний район. Та вони дуже дивувались,що добре ,по дружньому ставлюсь до них. я приносила їм вареники з вишнею на роботу. Скажу( напишу) так, я зустрiчала в життi дуже поганих,дiйсно поганих людей - вони були бiлi, українці, серби, росіяни. у кожній нації є злочинці, маніяки.
-
Мені досі хейтери у фб пишуть, що канєшно, сидиш на всьому готовому, то тою вашою холодною зимою можна взагалі не виходити з дому 😁 і пишуть вони як якраз коли я на роботі чомусь)
-
Про українців теж багато хто думає, що ми щомісяця виплати отримуємо
-
В інших може бути інакше, так. У моно є опції окремої заборони на оплати в усіх країнах, крім тої, де світиться ваша геолокація, не знаю, чи є таке у інших. Моно доставляє в Канаду карти за пару днів, якщо що
-
Зарплата 17 доларiв на годину, 2 сестри ,native дiвчини ,знiмають квартиру в downtown. Батьки не допомогають взагалi. Якi дiти??? В 17 рокiв? Вони повиннi школу закiнчити. Ви менi приклад дорослих людей, якi закiнчили школу наводите. Але є різні українки, і дуже багато хто перебуває в глибокій депресії.
-
Багато хто і з українців знімає в даунтаун, бо там дешевше, може гроші відкласти на щось хочуть.