Українська Манітоба
-
Вище розжували як . Капіталізм .
-
Отож бо Навіть пр автоматом на дають
-
Не про цей конкретний приклад, що ви навели у статті, не напичано національність, але в загальному не всі такі схожі прізвища українські. Наприклад, в Польщі теж дуже багато прізвищ на -uk і вони дуже поширені. У мене в Польщі були колеги польки в багатьох поколіннях з таким закінченням - Орищук, наприклад. Може трохи відрізнятися спеллінг саме польский, звук ч передається в польській мові не як ch. Так само у Польщі є прізвища на -ка, -кий, які дуже поширені
-
Іду з роботи Сидять/лежать на улюбленій вулиці контингент І НЕ ПРАЦЮЄ А я маю працювати 😱😭 *Ниє Ліберали загробили Канаду О, я дуже старався
-
Думаю до того ще дійде...
-
Точно. Це у нас не дозволяли брати більше двох тижнів за раз
-
Легко і навіть непомітно ні для кого))
-
Але, ймовірно, економить на інших бенефітах. Гіпотетично. Має бути якийсь плюс саме для роботодавця, якщо пропонується така схема
-
8 подовжень за 2 роки! Якби люди так одружувались, ми б в кращому світі жили
-
Я знаю конкретних умов у цьому випадку. Чи це був контракт напряму чи через агенцію. Я ніколи не чув про контракти з людьми на три місяці і щоб їх продовжували. Але, може, то такий роботодавець. Однак, роботодавець все одно платить податки, якщо це не контрактор, а робочий контракт з працівником.