Українська Манітоба
-
Тільки Офіс знаю Дякую, запишу серіал
-
Хто не знає контексту: Фільм office space. Цього чувака звільнили і забули сказати, і шоб прикрити свій пройо* платили йому ЗП дуже довго) Дуже смішна комедія)
-
Wise.
-
Я Навіть машинка на якій рахую майже така сама Стрекоче прикольно Тільки в Канаді таке бачив І дивився я на боса зараз так само
-
Ситуація сумна, але дуже нагадало ось цього персонажа)
-
Проблема не в Канаді, а в тому, що більшість українців, які сюди приїхали щиро вважали, що в Канаді все чітко, справедливо і згідно закону (угод, домовленостей і т.п), що тут такого або іншого довбограйства не існує в принципі. Довбограйства різного роду вони надивилися в Україні, чи в інших країнах, де вони були, і сподівалися, що в Канаді такого не буде. Розумію, що це ідеалізований погляд на країну, але він справді такий був у багатьох і саме звідси купа цих історій, що Канада не така вже й хороша.
-
Люди добрі , підкажіть норм місце куда можна більярд сходити пограти , але так шоб з добрим пивом 🙃
-
Так би мені і далі би продовжували відчиняти двері на роботу 😂
-
А так, сам собі усе зіпсував)...
-
Так, це просто "не продовжили контракт" і все. Але що так що так я без роботи) тому наслідок лише один. Тут питання в тому як це відбулось. Сам протупив, я вже казав. Не треба мені було в той офіс заходити. Пропрацював би ще якийсь час
-
Не знаю чи законно , але це мерзенно 🥲