Українська Манітоба
-
Просто помилився
-
Рекрутер сказала зранку що зателефонує директору і все запитає, але він досі не на зв'язку
-
Я на 90% впевнений що виплатять. Але на всякий- чекаєм на свіжу інформацію через 2 тижні
-
В моєму контракті просто прописано що контракт на 3 місяці, але його автоматично продовжували, так в мене вже майже 2 роки, але звільнили то звільнили, Бог з ним, але щоб так... Так контракт точно не передбачав, нічого такого я не знайшов там
-
Шо так і сказали. ? 😂
-
Невідомо
-
Так а гроші за другу половину серпня віддадуть , чи сказали точно шо «ні» ?
-
Дякую
-
Нє .. ну тут вже.. не в «непонятому» контракті справа.. це взагалі дічь .
-
А знаєте що саме смішне?) перший раз коли в мене перепустка не спрацювала, супервайзер покликав працівника щоб мені відчинив двері, а коли я його питав за цю ситуацію, він просто почав казати що він це не вирішує і щоб я йшов на офіс розбирався, а коли мені там дали нову карточку я прийшов на роботу і вона знову не спрацювала, я другий раз звернувся до супервайзер в, він знов сказав що він уявлення не має що відбувається але при цьому сказав що він запитає свого боса. Так і не запитав, і так більше тижня я після цього пропрацював до сьогодні. Як вам історія панове?)
-
Так, там наче випробний термін 1.5 роки і весь цей час немає відпустки, лікарняних чи будь-яких бенефітів. Взагалі не розумію, як таке можливо в такий розвинутій країні і чому люди погоджуються так працювати. Бажаю вам знайти краще місце, є заводи з набагато ліпшими умовами праці.
-
Я ніяк не можу уявити собі ситуацію Шоб мене звільнили і при цьому мій супервайзер 2 тижні махав гривою шо «все ок».
-
Тому що відношення до людей гірше ніж до тараканів. Принаймні так виглядає те що відбувається.