Українська Манітоба
-
Всім привіт. Порадьте перукарню в районі North Kildonan, треба хлопців постригти.
-
Кому цікаво компанія GNB Global шукає працівників. [email protected] - це імей відділа кадрів
-
Від всього сердечка дякую всім за рекомендацію Pembina Endodontics! Моя клініка змінила рефер, сьогодні подзвонили звідти і буде у мене консультація за $120 замість $460 ☺️ не знаю іншого чату, який би економив стільки грошей)
-
Всім доброго ранку. Порадьте, будь ласка, де краще заправити кондиціонер в машині ?
-
Я думаю, що на indeed буде указана мінімалка. Тому краще ходити по пекарнях і розмовляти на місці. може пошукайте в тіктоці. Типа, пропишіть в пошуку “bakery winnipeg” або “Winnipeg cake shop” тобто пофантазуйте. Зробить список з адресами та ходіть по цим закладам)
-
Всім привітик Переїзджаю у Вініпег через тиждень Які є файні кондитерські, пекарні та ресторани, куди можна віднести своє резюме/портфоліо? (я кондитер з ~12річним досвідом в Україні та Франції) Маю один джоб офер, але не в 100%захваті від нього, хочу ще розглянути варіанти, тому питаю. на індід шукала, але той офер шо маю був там найцікавішою пропозицією, тож хочу спробувати скористатися перевіреним у Франції методом 😁
-
Я була волонтером на Конгресі (офіційно безробітною на той момент)😁
-
В Ассінібоін парку
-
Ну хоч за когось він у Канаді спокійний 😆
-
На Конгресі українців в жовтні 2022 Трюдо був без охорони майже, з усіма вітався, тільки навчена тривожна собака пробіглась приміщенням перед його прибуттям, це все. Я запитала, чому він без охорони, мені сказали: «Ну тут йому немає кого боятись, а не вулицю він не піде» 😁