Українська Манітоба
-
Ви надсилали онлайн в кабінеті CRA чи поштою?
-
Вітаю громадо, можливо тут є ті хто вміє налаштовувати відеоспостереження Hikvinson та smarthome?
-
Так, думаю що поверх впливає на ціну
-
Не знаю як у Вас, але в тих будинках, де жила я, ціни різні. Залежали від поверху, виду з вікна, ремонту всередині і т. д.
-
Так, підіймалась, ми брали саблет минулого жовтня було 1323, а підписали на себе в лютому то стало 1364. Просто дивно, що всі пере підписують, а ціна у всіх по різному росте. Чи може на різних поверхах різна ціна….?
-
Перенесіть питання в імміграційний чат, будь ласка.
-
Всім вітання!Прошу поради в такому питанні,якщо я офіційно працюю,фул тайм все офіційно,ще на PR не подавалася,працюю тільки 3 місяці,хочу поїхати у відпустку на тиждень,але за свій рахунок бо відпустку враховують в зарплату,чи зашкодить це мені у подальшому для подачі на PR,бо за цей тиждень я не отримаю 40 годин робочих?
-
Ми чекали два місяці
-
Я проводила опитування та знайшла кількох людей, що надсилали лише форми та вже отримують виплати. Тож сама надіслала лише форми.
-
2 форми плюс супроводжувальні. Вже дней 10 минуло
-
Треба йти просити pr
-
Трюдо в Вінніпезі 🙄
-
то elm park чи varennes скоріш за все
-
Повний пакет документів відправляли, чи тільки 2 форми? Хто каже тільки форми потрібно, хто каже що все потрібно висилати... Поки чекаю, побачимо
-
Пишуть люди, що місяць.
-
Відправив 2 тижні тому - чекаємо.
-
Це Windsor park, чи шо? Цілком норм район
-
Хто повторно відправляв заявку на child benefits через CRA кабінет? Скільки чекали на відповідь?
-
Всім привіт) Підкажіть будь ласка, подали сімейну заявку на продовження work permit ще в березні і тиша. Куди можливо написати їм нагадати про себе і що коїться із заявкою?)
-
Мені не захотіли переглянути рахунок.
22 Jan 2023, 08:02
179205/234904
14 minutes ago