Українська Манітоба
-
Так, думаю що поверх впливає на ціну
-
Всім вітання!Прошу поради в такому питанні,якщо я офіційно працюю,фул тайм все офіційно,ще на PR не подавалася,працюю тільки 3 місяці,хочу поїхати у відпустку на тиждень,але за свій рахунок бо відпустку враховують в зарплату,чи зашкодить це мені у подальшому для подачі на PR,бо за цей тиждень я не отримаю 40 годин робочих?
-
Треба йти просити pr
-
то elm park чи varennes скоріш за все
-
Мені не захотіли переглянути рахунок.
-
Я на 500 дол влетіла. Коли підключали картку дитині, то чувак не потрудився пояснити що немає Data Stop. Дитина накрутила інтернет. Смс ішли конешно не платнику телефонів, тобто мені, а дитині, яка їх не читала і мені не показала. Я чуть інфаркт не отримала, коли побачила. Говорили про якісь міфічні гроші, що я не платитиму 4 міс. Бонус за підключення. Врезультаті ніяких додаткових коштів не оказалось, бо їх зїла послуга за підключення і сюрпрайз на 500 дол. "Друг" який мені цього Роджерса втиснув, сказав "мені шкода", рахунок зменшити не допоміг. Взяв видно відсоток за клієнтів, бо в долі, руки умив. "Сама винна, чого дитину не контролювала". НІКОЛИ не робіть черезт"друзів", ідіть в офіс.