Українська Манітоба
-
Я дзвонила в Україну
-
Це був якийсь ліміт на дзвінки в середині Канади? Чи ви дзвонили кудись закордон?
-
Мене теж Роджерс надув так! Сказали що безліміт дзвінків, а потім прийшов білл на 300$
-
Я так на 100 кадів попав, думав дзвінки в Україну включені😆
-
Якщо буде авто , то чому б і ні . На зупинках там бувають притулки жебраків та обдолбаних бомжів . В молі бувають пасажири теж, але в цілому , не так уж і погано .
-
Безкоштовно) пишіть в особисті
-
Це плата за дзвінки, які ви робили за межі Канади
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
В інформації по дзвінках все по 0, але в сумі 1760 хв в дзвінках, хоча наче безліміт тому не розумію до кінця
-
Гроші не пахнуть. Вони роблять бізнес на всіх.
-
Гляньте інформацію по ваших дзвінках. Там мають бути long distance calls окремо
-
Це ок. Банк мусить вас перевірити. Для тих, хто має сін на 9 трохи складніша верифікація.
-
Підкажіть будь ласка хтось знає за що знімає роджерс це?
-
Та може буде різноманітний товар..
-
Ох, зразу б туди відправили . А то голову морочать другий день вже
-
Це верифікація. В нас вона не пройшла, ми робили це через Canada post.
-
Привіт. Порадьте, будь ласочка, з досвіду чи варто розглядати рент в north st. Vital для сім'ї з двома доньками 7 і 15 років. Бо вже голова кипить від пошуку житла(
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Вони самі хліб печуть
-
Здається, так. Мені щось таке приходило, там якась подвійна верифікація, захищений емейл. Зробив як вони просили і потім все було ок.
22 Jan 2023, 08:02
179233/231097
8 minutes ago