Українська Манітоба
-
Цікаво скільки хат вдалося купити власниками бізнесів по виробництву мівіни🤪😏, які запустили цю новину у світ
-
Причин багато- По плану, дозволять ділянки менші, ніж зараз, буде більше людей, впаде вартість існуючого житла, збільшиться кількість машин, буде трафік, введуть публічний транспорт, на ньому почнуть доїжджати з міста злодюжки, прийдеться закривати свої гаражі і тд і тс
-
І добрий стартер дім
-
Вони проти affordable housing?
-
Чи ви маєте наувазі скільки вже mortgage сплачений? (Бо не тільки відсотки але і сам principal сплачується, хоча на початку амортизації більше відсотків)
-
Це б було класно і для теперішніх і для майбутніх власників будинків
-
Я вже колись писав про досвід Варшави. Там також ціни дуже йшли догори у 2006-07. Воєводство провело переговори із містечками навколо Варшави, і ті погодилися виділити по кілька сотень гектарів для забудови для молодих сімей з умовою побудувати будинок за 3 роки. Також ставили вимогу по ціні на нерухомість . Також дали пільги на податок на землю бізнесу. От ті міста-супутники за наступні 5 років дали великий приріст населення, нових бізнесів, ціна на нерухомість була досить доступна для молоді. Дуже надіюся, що якомусь умовному Селкірку така ідея прийде до голови.
-
Ціну тоді і тепер. З виплатами буде більше
-
Можливо від району? Не знаю, наш так оцінили і я порівняв за скільки купив і за скільки можна продати