Українська Манітоба
-
Я ось ніяк не можу зрозуміти чим погано купувати таунхаус замість будинку?
-
Додам ще яйця 60 шт по гарній ціні Ми ще користуємось волсейл Там овочі
-
Там треба ловити акції на їжу І там є гарна ціна на зимову одежу та просто одежу
-
Та спробую Буде довго, бо навіть елементарно спікінг с 6 підняти і то час треба 😭
-
Тут багато канадців теж не може собі на початок дозволити житло. З часом все буде. Не усіх хата по мільйону але буде)
-
У себе?🤨 Your house is on Treaty No.1 land, the ancestral lands of the Anishinaabeg and Ininíwak. These lands, water, and waterways are the unceded territories of the Dakota, and the homeland of the Métis Nation.
-
Oh wow, росіяни теж так думають, але вони неправі :)
-
Та блін, навіть совок поважав особистий простір людей та розумів як це важливо, усім давали кімнату або квартиру особисту, або на сімʼю. Я розумію що у Канаді комунізм люблять, особливо молоде покоління, але перебір😁
-
Так, дивно, що люди не хочу бачити інших людей у себе вдома. Це прям ненормально)
-
😃 Записую себе в старі інтроверти просто) Хоча кого я обманюю
-
Це ще залежить від того, скільки тобі років. Коли 22 і у тебе земля горить під ногами, то житимеш в Торонто в підвалі на 17-х і будеш щасливий. А коли тобі вже є 30 і ти цю всю бомж-романтику десь в іншому місці пройшов, то уже такий: «no, thanks, I’m too old for this basement with 20 other guys” і ці варіанти вимушеного житла з незрозуміло ким вже навіть не розглядаєш
-
Ну кожному своє. Звучить цікаво, але це треба зовсім не цінити свій комфорт щоб в 1 квартирі, не усім підійде точно. Схема де один одного не бачите та декілька входів це я тільки за. Пів дому виплачують квартиранти😺