Українська Манітоба
-
Та блін, навіть совок поважав особистий простір людей та розумів як це важливо, усім давали кімнату або квартиру особисту, або на сімʼю. Я розумію що у Канаді комунізм люблять, особливо молоде покоління, але перебір😁
-
Так, дивно, що люди не хочу бачити інших людей у себе вдома. Це прям ненормально)
-
😃 Записую себе в старі інтроверти просто) Хоча кого я обманюю
-
Це ще залежить від того, скільки тобі років. Коли 22 і у тебе земля горить під ногами, то житимеш в Торонто в підвалі на 17-х і будеш щасливий. А коли тобі вже є 30 і ти цю всю бомж-романтику десь в іншому місці пройшов, то уже такий: «no, thanks, I’m too old for this basement with 20 other guys” і ці варіанти вимушеного житла з незрозуміло ким вже навіть не розглядаєш
-
Ну кожному своє. Звучить цікаво, але це треба зовсім не цінити свій комфорт щоб в 1 квартирі, не усім підійде точно. Схема де один одного не бачите та декілька входів це я тільки за. Пів дому виплачують квартиранти😺
-
Або заробляти добре самому і ні з ким не жити, це ж легко
-
Доброго дня. Ні, не потрібно інших страховок. Діє Манітобська нелс карт. Ви ж не переїжджаєте в Онтаріо жити.
-
У знайомої вона спільно з квартирантом користуються кухнею, але вони обоє працюють в IT, тобто багато їдять на роботі або по ресторанам, а не готують на кухні. У кожного своя ванна. От тільки коли квартирант приводе дівчину, то знайомій це не подобається, але терпить, бо треба виплачувати ссуду, а квартирант попався такий що платить більше реальної ціни за ту кімнату.
-
Якщо це друг якого ти добре знаєш чи родич - ок. Або як здають тут деякі; користуватися кухнею неможна, сидіти тільки в своїй кімнаті, дозволен тільки «транзит» від входу до кімнати. Але це вʼязниця якась, яб не зміг так здавати людині.
-
Дім та так щоб не бачити один одного це ідеал. І гроші і приватність.
-
Може вам і не треба в Манітобу. Зараз тут досить високий прохідний бал для отримання номінації. Я поїхала в Манітобу бо коли я обирала провінцію: 1. Тут була зовсім легка спец вибірка для украинців (але я довго копалася і її прогавила 😞 2. Не дорога оренда. Я не бачу сенсу жити в дорогому місці і працювати на роботі початкового рівня (перші роботи скоріше за все будуть не дуже гарні по умовам і зарплатні). 3. Альберта тоді переманювала людей з Торонто. Я подумала, що мені важко буде з ними конкурувати в Альберті, бо у них вже є гарна англійська і канадський досвід. 4. Я не знаю французької (тобто Квебек відпадає). 5. Велика спільнота. 6. Дивилася багато відео на Ютуб і Вінніпег не здався мені чимось страшним ззовні (тут важливо де ви жили раніше і до яких умов і краєвидів звикли). 7. Саскачеван — зовсім село (а я не фермер, не мед працівник, не будівельник). Але це все були розклади річної давнини. Подумайте хто ви, скільки у вас грошей, скільки вам років. Можливо вам і в Онтаріо/ВС не буде складно. А можливо, краще їхати в Саскачеван.
-
No no Якби великий дім та здавати щоб не зустрічатися - так) Я не готовий поки с кимось чужим навіть за гроші
-
Вічная пам’ять Телеканал CNN з посиланням на джерело в українському військовому відомстві повідомив, що у катастрофі винищувача F-16 загинув провідний український пілот з позивним "Мунфіш" Олексій Месь.
-
Ну так там і пропонують купити та здавати кімнату.
-
Або mortgage