Українська Манітоба
-
Так я і не кажу нічого поганого за район) ми там теж розглядали. Я задала таке ж питання, мені сказали, що вони весь час так з часів юності називали цей район Трешкона🤷♀️
-
Розглядаю сферу обслуговування. Дякую за відповідь!) Чи є карти Вінніпегу по районах де небезпечн та більш безпечні вказані? Я так розумію, що Даун Таун не кращий варіант для життя)
-
А чого треш? Цілком нормальний район. Всі знайомі, хто там живуть, задоволені.
-
По різним причинам обирали, частіше щоб отримати резиденство, безпека залежить від міста та районів, робота від міста, районів, спеціальності, рівня англійської
-
Наші друзі канадійці називали цей район Трешкона🤪 А потім самі ж там і купили будинок 😅
-
Вітаю, скажіть, будь ласка по яким причинам більшість обрала Манітобу? Як у провінції ситуація з роботою та житлом? Чи безпечно? Збираюся їхати з України до Канади, розглядаю Манітобу. Дякую 😊
-
Ми коли купували, то будинки виставлені за 299 тис, продавались за 368тис. І це не поодинокий випадок , а майже всі так. Найбільша конкуренція, на мою думку, на будинки до 400 тис. Це була ситуація цього літа.
-
Далеко ходити не треба, сестра подруги купила цього місяця будинок. При тому, що його продавали за 750 тис+, вони його придбали за його за 830тис
-
Знаєте цей анекдот: «якби ти кинув курити, ти б за ці гроші уже купив собі ламборджині» - «ти не куриш, ну і де твій ламборджині» 🤣
-
Але це тільки напевно коли роки дозволяють 😅
-
Помилуйте себе і ходіть на підробіток в гастро 😮💨🤪
-
Я порахував якщо вона почала працювати з 16 років то у місяць виходить треба було заощаджувати 600 доларів в місяць. Тому мабуть вона заощаджувала не тільки на їжі. І виходить що людина до 30 років заощаджувала на всьому, а потім обернулася а вже пів життя пройшло причому найкращі роки. Так за то є 3 квартири а задоволення від кращих років втрачено. Тому тут питання пріоритетів.
-
Я спробую
-
Моя баба була права, коли казала: якби не губа, то була би шуба))
-
Один із методів купити хату 😂
-
Кожен бере, що хоче :) Організованої їди не буде. Приїжджайте, займаєте місця, жарите м'ясо, розважається, комунікуєте із іншими людьми.
-
🔫 @paninatalr кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Oksana, @manfromthenorthwest, @MasterMariner13, Тетяна °, Oleg, @FromMessenger, @Kseniya_CPO, Nelli Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Відстані, відсутність малих аеропортів, кількість населення
-
«Щоб тебе шляк трафив» з Ґаррі Поттера вивчила
22 Jan 2023, 08:02
179396/227060
8 minutes ago