Українська Манітоба
-
Але це тільки напевно коли роки дозволяють 😅
-
Помилуйте себе і ходіть на підробіток в гастро 😮💨🤪
-
Я порахував якщо вона почала працювати з 16 років то у місяць виходить треба було заощаджувати 600 доларів в місяць. Тому мабуть вона заощаджувала не тільки на їжі. І виходить що людина до 30 років заощаджувала на всьому, а потім обернулася а вже пів життя пройшло причому найкращі роки. Так за то є 3 квартири а задоволення від кращих років втрачено. Тому тут питання пріоритетів.
-
Я спробую
-
Моя баба була права, коли казала: якби не губа, то була би шуба))
-
-
Я вперше страусину ферму побачила … в Канаді ))) В 1998 чи 1999, десь так. В Україні тоді про них навіть не чули. Українські агро-бізнесмени, на яких я тоді працювала, привезли ідею страусиноі ферми назад в Україну, і таки зробили її на початку 2000х, біля Дніпра.
-
Як я зрозуміла нас це не чіпляє. Але якщо я зрозуміла не вірно дайте знати будь-ласка🙂
-
‼️🇨🇦 Канада припиняє тимчасову політику отримання нового WP з середини Канади - ця можливість давала людям зі статусом visitor отримати WP, починаючи з 28 серпня така опція більше не доступна ❌ заявки, подані до 28.08 будуть розглянуті згідно правил політики: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/ends-tpp-allowing-visitors-apply-work-permits-within-country.html
-
А чому не працює?