Українська Манітоба
-
Думаю, там не те що цвіль, там бубонна чума цілком можлива
-
Дякую, Василь. Я сама винна, що плачу за інтернет, який розбиває мої мрії 😁
-
Розумію, так, я нічого і не роблю 🥲
-
Їх не важко отримати
-
Якщо у вас немає натовпу дітей, які зʼїдають 15 кг курячих ніжок за раз, то Костко має 3 переваги: 1) дезлоратадин 200 таблеток за $10 замість 30 таблеток за $45 у Shoppers (якщо людина атопік і приймає ці ліки постійно, без Костко це дуже затратно) 2) крем Elizabeth Arden за $50 за 2 баночки проти $75 за одну не в Костко 3) сет суші з крабами за $13.99 (прям смачно). Це все)
-
Якщо часто там закуплятись то є смисл, плюс кеш бек. Мʼясо доброї якості, хімія для дому… усе залежить від ваших потреб. Канадці скупляються усюди від валмарта до sobeys до wholesale до сo-op до костко :)
-
-
Я знаю, у нас так роками є, але просто інколи продавці не договорють що це контракт або щомісяця
-
Памʼятаєте, ми обговорювали тут будинок, який пофоткали разом з тенантами на ліжках?) Ціну знизили ще на $13000, він тепер коштує $82000, і наскільки я зрозуміла з обʼяви, тенантів з вересня виселяють уже. Мені так хочеться його купити, все там пофарбувати, відреставрувати і здати комусь нормальному, я прям бачу, яким красивим цей будинок може бути, але стримую себе всім, що мені тут написали в чаті про заміну даху, проводки і тд 😁