Українська Манітоба
-
Доброго дня, підкажіть будласка куди можна звернутися у Вінніпегу шоб зробити довіренність на людину яка знаходиться в Україні (на купівлю майна)? Чи є тут україномовні нотаріуси?
-
Доброго ранку, можливо, хтось знає. Заповнюю форми на GST та кліматичні. Якщо я була Канаді перший раз в березні два тижні, оформила документи, потім повернулась в Європу допрацювати контракт, і в липні повернулась і Канаду вже на постійно. То це ж не значить що я cut residential ties, то в формі мені писати дату виїзду яку - березень чи липень. Фактично, мене 4 місяці не було в Канаді. Я продовжувала працювати і платила податки в Польщі цей час. То я мушу і в Канаді заплатити податок з цього доходу?
-
Добрий ранок всім.CBSA планує змінити графіки роботи, пункти пропуску на кордоні.На прикордонні регіони такі як Winkler,South Junction, Gretna, Tolstoi, Windygates, Snowflake, Estevan, Oungre, Climax, Willow Creek, Del Bonita це може вплинути негативно.Якщо будете їхати до США враховуйте це.
-
Із приємного ⬆️ вже вдруге за 2 місяці бачу в газетах щось українське Із неприємного: щось в Брендоні почалась якась хвиля крадіжок😔 у нас минулого тижня зпиляли вночі замок на шед але нічо не взяли(мабуть світло з датчиком руху зпугнуло), у знайомої з закритого бекярду вкрали велосипед… це все в хорошому тихому районі
-
www.narcity.com/statistics-canada-jobs-across-canada-no-degree-required Junior Compensation Advisor Salary: $60,424 to $67,582 per year Statistics Canada is hiring across the country and you can apply with just basic computer skills Experience in client services and Microsoft software programs like Excel, PowerPoint, Outlook and Word is also required. Bonus points if you have experience working in the areas of compensation, the Phoenix pay system, HR, administration or finance. Key responsibilities include calculating employee compensation entitlements, analyzing and processing compensation transaction requests, interpreting and applying HR policies, guiding employees on compensation matters and maintaining accurate compensation records.
-
Включив радіо Construction горить з 6 ранку
-
Нічка прохолодна вже була. Погрівся хтось )
-
Вони всюди) В ріал щось горить сильно
-
Ахаха, в мене за вікном якраз сирена включаю відос і там сирена 😂
-
Щось сильно горить
-
Шукаю роботу в місті Вінніпег, куди беруть з дуже низьким рівнем англійської. Може там де ви працюєте потрібні працівники. Мити посуду, прибирати, склади, заводи, будь що. Я можу працювати в будь-який день та годину. Є досвід роботи: кухар - 15+ років, оператором лінії на заводі - 4 роки, клінінг - 2 роки. Водійського посвідчення нема
-
Ви про телевізор моїм сусідом в Україні скажіть, на 1 поверсі у день зрізали решітку та винесли усю техніку