Українська Манітоба
-
А що є така країна як Манітоба?
-
А що не так з Манітобою? Можете по пунктах?
-
Но проб.
-
Дякую
-
@RooslanaZodek
-
Немає сенсу нікому нічого доказувати, кожен вже всередині зробив свій вибір.
-
100% і це дуже помітно було за ті 2 тижня що я провів у готелі. Спільнота поділилась на 2 табори саме так як ви і казали
-
Хтось відправляв посилку з Канади в Україну та з Канади в ЄС? Яким перевізником користувалися, meest? Яка вартість посилки вийшла та час доставки?
-
Доброго дня, можливо хтось має контакти працівника rbc банку, через якого можна зареєструватись на відкриття карти, дякую
-
Хтось шукає можливості, а хтось виправдання, для когось стакан напівпустий, а для іншого напів повний. Людина часто бачить те, що її зручно бачити і тільки сильна людина може признати свою неправоту... 😁 ..це про дороги...
-
Доречі за ями: на узбіччях квадратні глибокі гострі ями. Чому вони є і чому саме такі і там? В Україні хіба бачив гостру(побиту) обочину# об яку легко рвалися колеса
-
Згоден Не кращі але це не подол у Києві
-
Тут дороги не дуже, але колесо ціми ямами не порізати.
-
В Одесі наприклад дороги гірші ніж у Вінні. Я тут ям зустрів можна по пальцях порахувати, а те що латки та деколи як пральна дошка то нічого поганого. Головне не ями та не дири у полотні.
-
ну добре тоді не буду смешить вас
-
Ви точно з Миколаїва? Де кращі? Херсонське? Пушкінська? Проспект Миру? Не смішіть...
-
новозаводська то не все місто.там фури розбили.основні дороги в миколаеві кращі ніж в віні.
-
Так, але не так. Покажіть мені у Вінніпезі дорогу як на Новозаводській?
-
кажному свое.
-
Якщо людина не розуміє усіх бонусів Канади, то нехай і живе собі в переповненій Європі.
22 Jan 2023, 08:02
17971/235320
18 minutes ago