Українська Манітоба
-
Дуже дякую! я вже дізналась, що різниця тільки в ціні
-
Я відправляла канада пост, а що саме цікавить?
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨ весілля / розпис / Вінчання Сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі (перший тортик, newborn, Таїнство Хрещення) Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
Які тверді принципи!
-
Дякую
-
Так. Головне, щоб був дійсний документ. Вони роблять відео дзвінок для ідентифікації
-
Без біометричного паспорта?
-
Відкрити рахунок в банку онлайн. Монобанк дозволяє це
-
Вже навіть ультра спокійних та толерантних канадців це виводить з себе. Це ж наскільки вони впевнені, що їм нічого не буде, що спокійно під відеофіксацію крадуть... це реально жесть
-
Дякую Вам щиро! Як зареєструватися якщо у неї нема Дії чи української банківської картки?
-
Впізнаю свій 7/11 :) і не таке побачити можна 😂
-
Тільки через реєстрацію
-
Так, все вірно. Я просто показав це у відповідь, що люди чекають приросту вже за кілька днів чи тижнів після відкриття рахунку. Для точного % треба дивитись стейтменти
-
Мені пощастило більше- у Львові злодій в магазині вийняв гаманець з моєї сумки, але коли побачив що у мене візочок, поклав назад і сказав щоб я краще слідувала за сумкою;-)
-
Добре, дякую
-
Так, завжди можна ще раз повторити процес- наприклад щоб інші місця вибрати і тд.
-
Добрий вечір! Треба зробити бабусі (68 років) новий закордонний паспорт! Знаходимось у Манітобі! Як нам зробити їй паспорт? Які наші дії? Куди їхати:у Торонто чи Едмонтон? Чи можна без реєстрації у живій черзі бо вона пенсіонер? Чи тільки треба ловити слот?
-
Check in не привʼязаний до вашого номера телефону
-
Це не «чистий» відсоток, тобто не лише виключно дивіденди - я вірно розумію? Здається, wealthimple рахує оце +27% як суму усіх новонадходжень. Тобто як дивіденди, так і поповнення, які ти регулярно вносиш. Так?
-
Чесно, я була в такому шоцi. Там навкруги були люди ,та нiхто не заступився. я розплакалась. Але це було тодi, дурна молода 27 рiчна поня. п.с. с коляскою та сином 6 мiсяцiв все було добре.
22 Jan 2023, 08:02
179765/235274
4 minutes ago