Українська Манітоба
-
Тільки через реєстрацію
-
Так, все вірно. Я просто показав це у відповідь, що люди чекають приросту вже за кілька днів чи тижнів після відкриття рахунку. Для точного % треба дивитись стейтменти
-
Мені пощастило більше- у Львові злодій в магазині вийняв гаманець з моєї сумки, але коли побачив що у мене візочок, поклав назад і сказав щоб я краще слідувала за сумкою;-)
-
Добре, дякую
-
Так, завжди можна ще раз повторити процес- наприклад щоб інші місця вибрати і тд.
-
Добрий вечір! Треба зробити бабусі (68 років) новий закордонний паспорт! Знаходимось у Манітобі! Як нам зробити їй паспорт? Які наші дії? Куди їхати:у Торонто чи Едмонтон? Чи можна без реєстрації у живій черзі бо вона пенсіонер? Чи тільки треба ловити слот?
-
Check in не привʼязаний до вашого номера телефону
-
Це не «чистий» відсоток, тобто не лише виключно дивіденди - я вірно розумію? Здається, wealthimple рахує оце +27% як суму усіх новонадходжень. Тобто як дивіденди, так і поповнення, які ти регулярно вносиш. Так?
-
Чесно, я була в такому шоцi. Там навкруги були люди ,та нiхто не заступився. я розплакалась. Але це було тодi, дурна молода 27 рiчна поня. п.с. с коляскою та сином 6 мiсяцiв все було добре.
-
Де ти його закопала після цього?😘
-
Потрiбна охорона🙄 на входi. Патруль на вулицi🤔 Тiльки що згадала, як в Кишиневi( столиця Молдови), безхатько товкнув коляску з моїм сином - вiн просив грошей, у мене не було.
-
Але ми вказали 2 різних номера телефонів, може знаєте чи можна ще раз зробити чек ін?
-
Так чекін ми вже зробили онлайн, в додатку westjet
-
Та ми просто на кілька днів в Торонто летимо
-
Дзвонити до авіакомпанії, швидше прийти в аеропорт для чекіну
-
У вас пересадка у Європі?
-
Вже почали physically do something 🙄
-
Добро вечора, ми зробили чек ін на завтрашній рейс, але прийшли тільки 2 квитка з 3, чи може хтось знає що робити в такій ситуації?
-
Добрий день. Здається світла простора 2 бедрум квартира в саблет з 1 жовтня. 1430 Pembina Highway. Ціна 1170 $+40 $ парковка все включено (окремо треба платити тільки світло) . В будинку багато українців, напроти будинку є дитячий майданчик - дуже зручно для сімей з дітьми. Прекрасна молодша школа - 10- 15 хв пішки. Поруч Фрешко, банки , зупинки автобусів . Кого зацікавить пишіть в особисті повідомлення
-
Ми робили апоінтмент ( окремо на кожного з подружжя), бо не були ще тоді клієнтами цього банку. Можливо для клієнтів можна і онлайн.
22 Jan 2023, 08:02
179776/235320
20 minutes ago