Українська Манітоба
-
Хтось шукає можливості, а хтось виправдання, для когось стакан напівпустий, а для іншого напів повний. Людина часто бачить те, що її зручно бачити і тільки сильна людина може признати свою неправоту... 😁 ..це про дороги...
-
Доречі за ями: на узбіччях квадратні глибокі гострі ями. Чому вони є і чому саме такі і там? В Україні хіба бачив гостру(побиту) обочину# об яку легко рвалися колеса
-
Згоден Не кращі але це не подол у Києві
-
Тут дороги не дуже, але колесо ціми ямами не порізати.
-
В Одесі наприклад дороги гірші ніж у Вінні. Я тут ям зустрів можна по пальцях порахувати, а те що латки та деколи як пральна дошка то нічого поганого. Головне не ями та не дири у полотні.
-
ну добре тоді не буду смешить вас
-
Ви точно з Миколаїва? Де кращі? Херсонське? Пушкінська? Проспект Миру? Не смішіть...
-
новозаводська то не все місто.там фури розбили.основні дороги в миколаеві кращі ніж в віні.
-
Так, але не так. Покажіть мені у Вінніпезі дорогу як на Новозаводській?
-
кажному свое.
-
Якщо людина не розуміє усіх бонусів Канади, то нехай і живе собі в переповненій Європі.
-
До програми CUAET, щоб попасти в Канаду потрібно було: здати тест мови CLB5+, знайти роботодавця, який зможе разом з вами доказати державі, що йому порібен працівник саме ви, і чому замість вас він не може взяти місцевого(підтвердження саме тієї спеціадьності/диплому/сертифікату). Отримати Job offer і мати змогу отримати тільки закритий WP. Здати мед комісію до візи, показати наявність коштів на проживання...і це ще не всі критерії..це що згадав. Ну і після коли все є готове на руках - отримати візу десь за пів року. В знайомого на це вийшло біля 10.000$ і 5р часу..
-
Щось якась депресивна позиція... Канада для тих, хто готовий все почати з нуля та знову піднятись. Якщо вік, або бажання не дозволяють - немає сенсу. Тут треба бути голодним до життя та праці. Але казати, що Вінніпег убоге місто після Миколаїва - це занадто)))
-
2022 рік☝️
-
Там де гарні умови праці по кваліфікації там і буде добре:) як на мене….)
-
То може є і класна Канада 😂 то ви не всюди ще пожили в Канаді. Я уже 3 місяці вибираю і ідеальної провінції ще не знайшов. Дуже важко. Потрібно правильно підійти до переїзду і не зробити помилки. Так як дороги назад немає. Назад тільки прірва 😂
-
Це без податків)
-
Зарплата в Європі вища, чим в Канаді? Де саме?
-
Я не можу погодитись, перепрошую. Бо заробітня платня не вище та і ціни +/- Оренда житла там дорожча і менш комфортна і дуже мала площа. Інфраструктура тут дуже класна, особливо рахуючи які тут дистанції. Та і взагалі все простіше, як на мене і більш логічно.
-
Що ви маєте на увазі під словом «халява»? Поясніть будьласка пане
22 Jan 2023, 08:02
17980/234904
about a minute ago