Українська Манітоба
-
А ви опціонами торгувати бажаєте?...то потрібно розуміти ті таблиці
-
Ну от а людина дуже ввічлива і не така нагла як я :( Сказали стане зовсім вже хуйово то іди в емердженсі, а якщо щє не настільки то чекай
-
Коли нажимаєш купити, там вибір stock чи options і коли нажимаєш options, починається нескінчена таблиця 🥲🥲🥲
-
Тобто, у Wealthsimple можна відкрити RESP, але він буде менеджитися ними самими? Чи взагалі не можна відкрити? А у Questrade є обидві опції для цього рахунку, правильно?
-
Підкажіть будь ласка при подачі на вінніпас, які документи треба кріпити паспорт, ворк перміт , сін треба ?
-
Як погано, то сімейний не може записати через рік. У нас була схожа ситуація, то жінка не вступилась із кабінету, доки не пообіцяв знайти профільного лікаря на завтра. Реально через 2 дні був прийом
-
1) бути в черзі з надією, що буде вільне місце швидше. 2) полетіти на діагностику до Мексики чи Аргентини.
-
Я маю це, but always invest at your own risk
-
Та які вовки... Цуценята хіба. Вовки то з мільйонами
-
Так, питання, якщо людина прийшла до сімейного бо їй погано, а сімейний назначив запис до профільного лікаря аж на через рік - шось з цим можна зробити? Або, як варіант, чи є у когось досвід швидкої діагностики та лікування в Аргентині чи Мексиці чи десь щє куди літають за недорогим медичним туризмом?
-
Wealthsimple не має опції відкрити РЕСП для самоуправління. Questrade дає опцію управляти як самому, так і відкрити рахунок на Questwealth Portfolios, які мають вищий дохід, ніж портфоліо Wealthsimple
-
Та в принципі немає різниці
-
О боже знову тут вовки з Уолл-стріт
-
О, хочу своєму синові теж RESP відкрити. Це можна зробити самому на Questrade? Чи є різниця де його відкривати? Wealthsimple, Questrade чи через банк?
-
Ось порівняння RESP сина з моїм TFSA на Questrade. RESP має середньорічну дохідність 11.3% за останні 3 роки. TFSA понад 47% за останні 3 роки. Зрозуміло, що з освітнім рахунком дитини я ризикую менше, ніж зі своїм власним.
-
купити легко, нажав і купилось, складніше вирішити що саме )
-
дуже дякую
-
Ось що купляю на RESP сина, який менеджу самостійно на Questrade вже 4-5 років. До того, гроші лежали у банку у низькоризиковому фонді під 4-5%
-
Відкрила TFSA в велсімплі, там чорт ногу зломить, ще треба окремо розбиратися, бо незрозуміло як там щось купити 🙈🙈🙈
-
Та ніяких секретів. Я вже показував. Ось один із рахунків. Секрет - регулярність купівлі (щомісячно або кожних два тижні) та реінвестиція дивідендів, якщо є.
22 Jan 2023, 08:02
179816/235686
3 minutes ago