Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t758933887T Offline
    t758933887T Offline
    Iryna Polianska
    wrote on last edited by
    Маю питання до тих хто приїхав в Канаду до CUAET. Зараз спостерігаю підвищення цін на нерухомість 🏡 На Вашу думку, це явище тимчасове і потім ціни трохи зменшаться? чи скоріш за все ціни зафіксуються після підвищення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t791782619T Offline
    t791782619T Offline
    Liliia Hrytsak
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Запрошуємо Ваших дітей приєднатися до Спілки Української Молоді (СУМ) у Вінніпезі. Заняття (сходини) проводяться кожної суботи з 1:30 до 3:00 в приміщенні Просвіти. Записатись можна буде 14 та 21 вересня. СУМ це українська молодіжна організація, що виховує дітей у дусі патріотизму, релігійності, допомагає знайти друзів та однодумців. Ми навчаємо дітей української історії, культури та багато іншого. Влітку діти їздять в табір. Щоб бути членом організації діти повинні володіти українською мовою. В разі зацікавлення прошу писати в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Та додав , але ж воно у чаті все одно дзілінкає, якщо людина вас тегає 🥲і всі повідомлення показує , на жаль. Але дякую за пораду 🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t282307734T Offline
    t282307734T Offline
    Stanislav Politikin
    wrote on last edited by
    Ви вже багато разів відповіли на коментарі на які «не будете відповідати». Щоб спокуси не було - завжди можна додати до чорного списку😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ви справді себе агресивно поводите, не знаю чи ви тут адмін, чи хто. Ваші коментарі досить часто досить суб'єктивні. Я не нав'язую своєї думки, я просто написала свій приклад з життя. Як результат, ви звинуватили людину у використанні технік і т.д. У вас давно людина з родини на фронті загинула чи зникла без вісти, щоб писати такі речі про ворогів - Пєскова і т д. ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Знов брехня, у вас коментарів більше ніж моїх (які не тільки до ваших) в рази, але чогось ви дуже болюче реагуєте на мої
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Навіть не буду агрітися у відповідь. Вам теж гарного дня, пане Ольга . Пишіть скільки завгодно , про ваш власний досвід . Я даю дозвіл 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ви не з тієї ноги сьогодні встали, чи тільки ваша думка правильна? Ідіть собі далі надягайте сову на глобус і вашому дорогобагацькому районі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я думаю у вас є мета у житті - прокоментувати кожний коментар, вступати в срач да довести усім що з вами краще не починати розмову ,. Але це тільки моя особиста думка . Саме цьому , я вам прошу , і казав вам раніше . Що відповідати на ваші коментарі - я не буду . Мені це не цікаво. Мені ви- не цікаві . Нагадав ось сьогодні . Щоб було зрозуміло, саме чому не буде відповідати на поглиблення якщодоізму , отой «нащадки трипільців» ну . Гарного дня, Пан Євген.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ок, у цьому чаті свій приклад з життя не варто писати, бо тут є пан Er
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Ви в паблік чаті пишете фігню (накопіпастили з вікі тексту який немає відношення до коменту) і хочете щоб вам ніхто не заважав? Ви думаєте ви мені дуже цікаві?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    З 1 жовтня НБУ вводить тимчасовий ліміт у 150 000 гривень на місяць для переказів фізичних осіб “з карти на карту” Ліміт стосуватиметься тільки вихідних переказів з усіх рахунків клієнта в одному банку на рахунки інших фізичних осіб. Ліміт не діятиме на перекази між власними рахунками клієнта в одному банку та на перекази юридичних осіб. Операції за реквізитами IBAN не обмежуються.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я вам вже разів 5 писав , Пане Евген. Будь ласка , не пишіть мені . Ви мені не цікаві як людина , з якої треба спілкуватися . Взагалі . Гарного вам дня . Піду займатися , тим , чим хочу , натягну пару сов на глобус , наприклад .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Ну не треба сову на глобус натягувати, тут ж в крадіжках нейтівів звинувачують бо вони відчувають що вони безкарні, а людина написала, що до нейтівів крадіжки не мають стосунку, чи в Україні нащадки трипільців тільки крадуть?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Лукас зазначав, що в кінці Холодної війни використання тактики почало зменшуватися, але вона відродилася у пострадянській Росії відносно звинувачень у порушенні прав людини та іншої критики на адресу російського уряду. Міріам Елдер, автор Ґардіан, зауважила використання цієї тактики Дмитром Пєсковим, прес-секретарем Путіна, і що більшість питань щодо порушення прав людини залишилося без відповіді. Журналістка звинуватила Пєскова у whataboutism-і, оскільки у відповідь той підняв питання труднощів росіян при отриманні візи у Велику Британію. Термін отримав нове життя під час окупації Криму Росією у 2014 року та російської збройної агресії в Україні. Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода використовувала цей термін щодо Азербайджану, який проводив парламентські слухання у відповідь на американську критику дотримання ним прав людини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    О, воно українською буде «якщодоізм» .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Це дійсно так. Крадуть усюди. Просто дещо обурює нахабність і безпардонність з якою тут це роблять . Хоч я і не поціновувач цього «ремесла» але в нас все ж таки стараються це робити не помітно або більш винахідливо.. (Хоч не одобряю ні то ні друге )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну ніхто ж не каже що це тільки у Канаді . Те що ви зараз робите називається whatabputism. Цей прийом дуже сильно використовує и використовувала рашка , «а що там у хохлов» коли за свої проблеми закривається дістався , відкриттям ось цього «а ось там» «а це не тільки тут» .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Щодо крадіжок у магазинах. Мій брат - керуючий рітейлу великого у Харкові, одяг для молоді у великому торговому центрі. Здогадайтеся, скільки разів його охорона затримувала крадіїв у золоті, гарно вбраних, з айфонами, скільки разів він викликав поліцію, скільки разів він знаходив у примірочних купами вирізані з одягу оці маячки, не знаю як вони називаються. Повірте, дуже багато. Тому це не лише про Канаду. Крадіжки в магазинах насправді всюди.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    We're hiring for the position of Auxiliary Force Cadet. The deadline for applications is September 16, 2024 Auxiliary Force Cadet Department: Winnipeg Police Service Designated Work Location: 245 Smith Street, on site Position Type: Permanent, Full-time Salary: $1,700.28 to $1,844.86 bi-weekly careers.winnipeg.ca/psc/cgext/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM_FL.HRS_CG_SEARCH_FL.GBL?Page=HRS_APP_JBPST_FL&Action=U&FOCUS=Applicant&SiteId=1&JobOpeningId=124831&PostingSeq=1
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags