Українська Манітоба
-
Це дійсно так. Крадуть усюди. Просто дещо обурює нахабність і безпардонність з якою тут це роблять . Хоч я і не поціновувач цього «ремесла» але в нас все ж таки стараються це робити не помітно або більш винахідливо.. (Хоч не одобряю ні то ні друге )
-
Ну ніхто ж не каже що це тільки у Канаді . Те що ви зараз робите називається whatabputism. Цей прийом дуже сильно використовує и використовувала рашка , «а що там у хохлов» коли за свої проблеми закривається дістався , відкриттям ось цього «а ось там» «а це не тільки тут» .
-
Щодо крадіжок у магазинах. Мій брат - керуючий рітейлу великого у Харкові, одяг для молоді у великому торговому центрі. Здогадайтеся, скільки разів його охорона затримувала крадіїв у золоті, гарно вбраних, з айфонами, скільки разів він викликав поліцію, скільки разів він знаходив у примірочних купами вирізані з одягу оці маячки, не знаю як вони називаються. Повірте, дуже багато. Тому це не лише про Канаду. Крадіжки в магазинах насправді всюди.
-
We're hiring for the position of Auxiliary Force Cadet. The deadline for applications is September 16, 2024 Auxiliary Force Cadet Department: Winnipeg Police Service Designated Work Location: 245 Smith Street, on site Position Type: Permanent, Full-time Salary: $1,700.28 to $1,844.86 bi-weekly careers.winnipeg.ca/psc/cgext/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM_FL.HRS_CG_SEARCH_FL.GBL?Page=HRS_APP_JBPST_FL&Action=U&FOCUS=Applicant&SiteId=1&JobOpeningId=124831&PostingSeq=1
-
Потрібні спеціалісти в англійській Pov: are you grep? Pov я знаю тільки як point of view 👀
-
Багато full time та part-time вакансій на роботу: pembinatrails.tedk12.ca/hire/index.aspx
-
З часом і це вас не буде турбувати
-
я там одного разу бачила, як діти воровали. малі такі, допубертатні. просто драпанули з одягом. рамка пищить, але за ними бігти вже сенсу нема. отаке(
-
Багато чого робить і охорона і поліція- але ж не прийнято говорити про все добре 😀😅
-
Трохи перебʼю розмови :) Для фанатів….кінець епохи…випуск останнього епізоду вже у вересні.
-
Хочу підтвердити слова Івана. Був свідком як в Маршалс, що біля поло парку, піймали дівчину на крадіжці. Я стояв біля виходу та бачив як 2 високі, накачані чуваки (один білий канадець та другий африканець) хвилин 10 ходили туди сюди біля входу (що й привернуло мою увагу, тому що в них було щось схоже на рацію приховану по якій вони щось тихо говорили). Вдягнуті були в звичайні непримітні речі. Як тільки та дівчина переступила через порог магазину вони накинулись на неї. Вона почала скидувати з себе взуття, яке було пограбоване, різні речі з сумки. Вони затягували її дуже жорстко ... 2 чоловіки, яки були з нею, почали її захищати, казати, що так не можна, дуже голосно кричали, але ті охоронці були незламні, та дуже професійно діяли. Через 10 хвилин під'їхала поліція та ми вже поїхали звідти