Українська Манітоба
-
Боже знову двіста смс, я останній раз питав про життя пілотів і коли буде інтерв'ю)
-
Ви не знаєте ні одного закону, чи випадку в якому нейтівам надавали перевагу, але винні у всьому толерасти
-
Я не вважаю за доречне відповідати щось на ваші випади про "брехню". Я бачу кілька толерастів у цьому чаті, які гарно розказують високопарні істини, які до реального життя не мають ніякого відношення.
-
Доречі ідея про використання спецпристроїв для охоронців цікава. Я знаю що їм наручники можна використовувати але чи щось інше не впевнений
-
Ви можете крім ваших misconceptions (не підібрав як "брехня" написати культурно українською) навести закон який ви хочете змінити?
-
Я вам більше скажу, воно не пропускає навіть деяких родичів, які не розуміють англійської і кидають трубку, бо думають, що до них хтось говорить 😄
-
Дякую, ваші поради безцінні. не побачила початку про Віннерс. Я почала обговорення безпеки на рівні всих магазинів і загальних правил працівників служби безпеки і поліції.
-
А у Віннерсі те, про що ми з Іваном спілкувались 😂 Щиро вам рекомендую спочатку уважно прочитати коменти, а потім увірватися.
-
Заздрити Віннерс? А там шо? Вибачте, що увірвалась в ваш діалог, не знала, що він тільки на 2 людини, думала це чат для всіх.
-
Ну так Іван мені і навів приклад службових обовʼязків, де можливе apprehension. Я прочитала, зрозуміла що в різних конторах - різні правила, почала заздрити winners та заспокоїлась. І тут в наш діалог увірвались ви, щоб … заново повідомити? )) ок. Дякую )
-
затримувати не має право не одна контора, тільки викликати поліцію. Але кожна контора має свій особистий установчий док по правилам. Одна фірма-із фізичним контактом, інша-тільки віддалений контакт не менше 2 метрів, інша-тільки автомобільне обслуговування.
-
В службових обовʼязках наших (моєї контори) співробітників відділу asset protection не прописано, що вони можуть затримувати злочинців.
-
А взагалі, зазвичай люди самі залишають свій номер де не слід 🤷♀
-
Так, колись писали, що то є такі номери.
-
Мені походу з номером "повезло", бо там ще й до попереднього власника часто дзвонили цікаві служби )
-
Скажемо так, мене не напрягає, бо за півтора роки тут тих дзвінків було не більше п'яти. Якби було часто - може і шукала би щось. Але дякую за нову інформацію)
-
Чи є фанати Kygo (за участю Sam Feldt) в Канаді? У мене є один квиток на 21 вересня у Торонто. Віддаю за 100 САD, так як мої плани змінилися і я не можу піти. Пишіть у ПП. Дякую
-
Так в тому і суть, що мені набридли саме оці дзвінки постійні. Я то розумію, що якщо код не манітобський, то це 99% спам (виключення - служби доставки і т.д. які koodo пропускає за замовчуванням). Але отримувати такі дзвінки і не отримувати їх зовсім - велика різниця. І так, те що у вас підписує supposedly spam та інші надписи - то caller id вашого телефону, а не функція оператора. Хоча в налаштуваннях телефону також можна включити повне блокування цього спаму )
-
що значить "наші просто не мають такого права"???
-
Клааас, знач це наші просто не мають такого права. Може через потенційну небезпеку, хз
22 Jan 2023, 08:02
180053/232157
4 minutes ago