Українська Манітоба
-
Ну вони вибрали цей шлях ще у 70х роках. І саме політика мультикультурності стала тим фундаментом, чому ми з вами зараз у Канаді. І українці були причетні до впровадження тієї політики дуже інтенсивно.
-
Години урізали.
-
Буде
-
Спіккувався з канадцями в 2-3 поколінні, і вони не є дуже задоволені тим діверсіті індусами і китайцями. Реально не мої слова а добрих старожилів
-
Вони ж вже стаді урізали, як я пам'ятаю
-
А оці що зі student візами, типу навчаються і заразом працюють - це ж TFW, вірно? На них це обмеження буде розповсюджуватись?
-
Так це і є і диверсифікація і рівні можливості. Всі у рівних умовах. Конкуруйте - вчіть англійську, здобувайте канадську освіту - і іммігруйте.
-
а як же діверсеті тоді?
-
Ну от вони і не ігнорують, розмовами та обіцянками. Подивимось, які насправді будуть обмеження.
-
Це нормально, бо ж це країни з найбільшою кількістю населення.
-
І зпиляним на 10 років віком
-
Так Бо вже волає ситуація Реально вже не вийде просто пообіцяти
-
коли 80% ПРів забирають китайці з індусами, то тааак вони прям всі здібні і преспективні і все чесно роблять
-
Політики брешуть... Це не новина. Однак, ситуація на ринку праці та нерухомості змушує федеральний уряд робити відповідні кроки. Вони не можуть це ігнорувати більше
-
I’ll believe it when I see it. Він вже давно про це каже. А ще він може збрехати, я йому не вірю ні на йоту :)
-
Ага дуже перспективні індуси з фейковим айлсом і фейковим навчанням
-
Це неправильний і дискримінаційний підхід. Він позбавлений здорової конкуренції. Ця дискусія ведеться десь з 70-80х років. Рейтингова система імміграції дозволяє відібрати найперспективніших кандидатів на імміграцію. Ця система була в Канаді вже кілька десятиліть.
-
Ввести квоти по країнам - і проблема вирішена.
-
ну легших умов і виявити складно
-
Українців дуже мало. Вони складють не більше, ніж 7-8% від усіх тимчасових іммігрантів.
22 Jan 2023, 08:02
180300/240706
24 minutes ago