Українська Манітоба
-
💯 Те повідомлення нагадує ось це
-
Тим більше я сумніваюсь що він має якесь відношення до Канади
-
Бо це русня яка розпалює скандал
-
Дивно, але можливо просто кікнули, щоб не розпалювати тут скандали, хоча питання як питання.
-
Декілька не зрозумів причину кіку😳
-
@banofbot
-
Тобто чи можна буде оплатити це завтра? Коли буде уже 61 день з початку заповнення форми
-
Доброго дня, подав форму ds 160 на візу в США, (сьогодні останній день коли я міг би її подати) чи є якісь обмеження по часу коли потрібно оплачувати консульський збір?
-
Мене не хотіли пускати, правда лише декілька хвилин нервів Я їх попрохав перевірити що я маю право бути в Європі 90 днів Це при цьому що далі квитки були
-
Ось таке зустрів на просторах Фейсбуку. Візьміть до уваги, якщо подорожуєте до Європи. Паспорт біометричний у чоловіка, який опублікував пост. Безвізові дні також є. Вже неодноразово чув про такі випадки, що не пускають на рейс у Торонто, поки не покажеш чи докажеш, що летиш до України.
-
на пембіні працює весь час, а от щодо відгуків то вони у всіх не дуже:)))
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
Подумайте про Саскачеван, бо тут -100 балів, і навіть якщо у вас магістратура і 5 років досвіду роботи, то це буде десь 760 балів, а прохідний бал поки що 840 десь
-
Оце я теж читаю відгуки і якось не дуже
-
Виберіть іншу провінцію, з піаром в Манітобі не все так просто, отримаєте -100 за досвід в іншій провінції, а бали зараз дуже великі.
-
Нормальні - не . Чув відгуки що дорого та дорого . Та дорого . Ще кажуть що якось дорого. Але працює 24 години 7 днів
-
Доброго ранку. Може хтось знає, де є нормальна ветеринарна клініка, яка працює в неділю?
-
t.me/uccmb Тут пошукайте, тут є всі відповіді
-
Шукав де можна порахувати бали але не можу знайти
-
Манітоба віднімає 100 балів за зв'язок з іншою провінцією. А так оцініть свої шанси по балам, бал досить високий наразі. Почитайте наш міграційний чат
22 Jan 2023, 08:02
180459/230093
about 6 hours ago