Українська Манітоба
-
А я шо, я нішо, я зробила як Дмитро робив ><
-
А який там тариф найоптимальніший?
-
Подивіться на членство в САА на майбутнє. Дуже класна штука.
-
Яка там називається property management company?
-
Нам подобається район, ми живемо в таунхаусі біля озера😊
-
Ok, малята, якщо телеграму капець, зустрічаємось усі на Facebook
-
Терміново Вінніпег, потрібно автомеханіка подивитись до авто. Стоїмо на виїзді з міста. Машина не заводиться.
-
Добрий день, можливо хтось завтра (неділя, 25 серпня) буде їхати з Мордена у Вінніпег і може взяти мене з собою, звичайно не за безкоштовно.)
-
Добрий день, хто може з механіків зараз під'їхати на Henderson hwy? Dodge jorney не реагує на газ і тормоз, тиждень назад міняли стартер
-
Чудовий критий басік , доречі
-
Зі святом! Хочу спитати за sushi point…не можу знайти рекламу, коли там наступний буфет-день? Дякую
-
Терміново ‼️ На завтра (вечір) візьму дівчину для зйомки в тюках 📸 Ціна 💲мінімальна так як потрібні фото для портфоліо Прикріпляю фото референс Від вас - відчувати себе впевнено перед камерою ) з позування допоможу ) Всі деталі в приватні повідомлення
-
Так і спробуйте, щось зробити в Ізраїлі без івриту, на нормальну роботу майже неможливо влаштуватися. Навіть араби і ті вивчають іврит, бо він їм потрібен.
-
Зі святом усіх ❤️
-
О, ми також сьогодні тут ☺️ Та ще поїхали але на сусіднє озеро Кароч Класно
-
І ми бачимо зараз результат - Ізраїль потужна країна яка не встидається ні своєї культури ні мови.
-
От якби Латвія не змушувала людей вчити мову для отримання громадянства, то мабуть вони б теж не знали латишської, бо нащо ото зайвий раз напружуватись. Це знову про те, що лагідно не може бути в питаннях мови.
-
В церкві сьогодні служба була вранці, який шабат 😂
-
У мене є 3 друга в Латвії. Вдома вони розмовляють російською,але не росіяни. Вивчили латишську, отримали громадянство і сміються з тих, хто вимагає російську мову в Латвії. Вони не хочуть, кажуть, що їм і так гарно
-
Я про тих дітей, які підростають в Україні.
22 Jan 2023, 08:02
180505/231845
about an hour ago