Українська Манітоба
-
О такі мені підходять💙 щоб можна було ліжко робити
-
Ну так ти ж кешем не мільйон платити будеш а 20-50 баксів
-
Все життя на дивані спала, тільки за рік до війни змінила свою звичку на нормальне ліжко 🙃
-
І завжди кеш? Етранс можна відмінити, це шок))
-
Якщо хочешь щоб гості швидше поїхали, треба вкладати їх спати на розкладні диванчики 😉
-
Я можу зіпсувати те, що зіпсуваит неможливо😅😅😅 але так приємно коли люди вірять в тебе🥰
-
Та ну в сенсі. Ти приїжджаєш і забираєш по місту меблі, шо там шахрувати. В нортенд головне не їдь
-
Ще не навчилась користуватися🤣 плачу за олх)))))) Все думаю як люди оплачують там)) мабуть шахраїв багато))
-
Та я вже наче показувала тут колись, але зараз у мене перестановка і все заставлене, немає зараз можливості робити картінки)
-
О, я така не одна!
-
Як я вже казала, всі мої три меблі звідти🤣🤣🤣 третій рік, працюють славно)) Але я навіть уявити не могла, як моє ліжко може скрипіти, якщо його трохи заставити)) не хочу більше😊
-
І в них оплата частинами є
-
Показуй 🙃
-
На такий вижени www.leons.ca/products/adara-2-piece-sectional-with-left-facing-pop-up-bed-beige Або на такий, там він трансформер щє й зі столиком чайним www.leons.ca/products/meadow-3-piece-sectional-with-left-facing-pop-up-bed-grey
-
Руки там взагалі неважливі, фарбуєте в один шар, потім висохне, потім другий і все) в два шари навіть кролика можна надресувати механічно пофарбувати поверхні, там майстерності потрібно приблизно ноль)
-
В мене є такі супер козі крісла з сірникової компанії ікея😇обожнюю їх
-
Оо, секонд це чисто про мене🤣🤣🤣 Бо там завжди можна було знати дуже круті речі🥰 І дякую Вам за ідею💙 не впевнена, що і мене вийшло би так гарно як в Вас, руки не з того місця і про вільний час навіть не мрію, але хто зна)) А вони точно тільки на м'яких речах живуть?))
-
Те шо без м'якої частини як стіл/стул і т.д. глянь на маркетплейсі або на kijiji
-
На останніх секундах перемога
-
Я придбала в Ікеа стіл для їжі в кухню за $60 і задоволена. Користуючись вже рік. Ще у мене є ліжко і письмовий стіл з Ікеа. Не розумію навіщо взагалі диванчики для салону. Може якщо є діти чи приймати гостей
22 Jan 2023, 08:02
180669/236725
about 2 hours ago