Українська Манітоба
-
А не підкажете коли мийка буде відкрита? Заїхав гонорово заправитись на повний бак і вирішив помити машину на brand new car wash, а вона не працює 🥲
-
Цікаво який фан є у інших районах і нема на півдні? На півдні декілька тенісних кортів, велодоріжка відокремлена уздовж blue line, Princess Stadium біля UoM, величезний Maple Grove Park і тд. Я наприклад поїхав в DQ на кілдонані, а там виявляється сендвіч не продають😁
-
Та я ж не проти півдня писав 😂 я про те що то вже майже виїзд з Вінніпегу, зовсім біля периметру. Так там є покриття Blue line різновидом але на тому всьому там життя і закінчується якщо нема машини. Бо трейд зона покриє всі потреби життєві якто хімія та їжа, але без фану. Можливо я помиляюсь я не дуже багато в тому районі був, але якщо там не має ніяких проектів зо потягнуть дуже багато екстра коштів то ця квартира і не таке вже погане місце для початку переходу від ренти до свого житла. Я би ще глянув як там в правилах із рішеннями про початок бізнес в оренду, бо там універ не дуже далеко і місце 100% тихе там та спокійне))) І потім вже пізніше здавати в ренту, та переїхати де інде покраще чи ще якісь інші варіанти, але то вже зовсім інша історія… 😊
-
Доброго дня всім! Чи є сімейні пари, які вільно спілкуються англійською та шукають нових друзів? Ми сімейна пара, будемо раді провести час разом на вихідних, любимо грати в пінпонг, відпочивати на природі. Будемо раді!
-
5000 на рік - це екстра 420 на місяць, якщо квартира буде в іпотеці і з орендарями, з вірогідного нуля це виведе її в мінус І це просто приклад, ремонту може бути і на $10000 разово. В цьому ризик)
-
Ну скажем якщо такі форс-мажори будуть зʼїдати до 3-5тисяч в рік . Я б ризикнув мабуть Зрозуміло , шо наперед не вгадаєш ..
-
Дмитро писав про $5000 (здається) за ремонт фундаменту чужого будинку
-
Є якісь «страшні» приклади з життя ? З цифрами . Просто цікаво на шо можна напоротись
-
Я теж звернула увагу, що комунальні включені, так
-
Edgewood Estates?)
-
Точно
-
День котів і мемів?