Українська Манітоба
-
ще не повернувся, але вже думаю. мені 47 в україні в Миколаєві своє житло без іпотек машина бізнес. Тут немає нічого одним словом і працювати на лопаті за 16-18 доларів так собі перспектива. Та й сам вінніпег убогэ місто..холодина доріг немає і транспорту теж продукти повне лайно.
-
www.pegcitycarcoop.ca/
-
Тому що люди розраховують, що тут так само легко як в ЄС з усім. Декілька років жив в Польші і Британії і розумів, що обмінюю дійсно хороші країни на Америку, але все життя мріяв сюди потрапити, та готувався довго, щоб не було шоку(хоча все таки я його отримав) але здаватись і повертатись не збираюсь:) мені здається це має бути занадто безвихідна ситуація, щоб повернутись в Україну... Після пмж громадянство, яке відкриває багато дверей:) Якщо ціль переїзду в Канаду інша то вона немає сенсу, бо рівень життя в ЄС і Британії вищий, але отримати там пмж то потрібно дуже багато років чекати я вже мовчу про громадянство)
-
Еееем... Ну з ПМЖ зрозуміло(теж заради нього тут) , але порівнюючи рівень життя в Америці і ЄС то криза тут буде швидше і почнкть всі шукати кращого життя в ЄС😂
-
Костко любимий магазин канадців
-
Якщо порівнювати 2019 і 2022 то CAD впав до USD на 3 відсотка в середньому, а EUR - на 11
-
😅 а у нас мороз і без снігу міг бути))) Останні роки сніг бачили 2-3 рази за зиму і то через декілька годин кашу вже місили
-
Хм, окей, я мабуть в якійсь іншій Україні жив. Бо все пам'ятаю, що як не зима, так місив ту кашу - грязюку зі снігом.
-
Запорізька область кожну зиму десь на 1 тиждень температура тримається від -19 до -25