Українська Манітоба
-
Є🤷
-
www.facebook.com/share/p/BNGR4mL2eAnpSNGx/?mibextid=K35XfP
-
Хто знає де можна замовити коврики для авто під замовлення? Дякую
-
Доброго ранку. Шукаємо 1-2 br в Brandon. Важливо: кондиціонер та пральна машина. Терміново. Довгостроково.
-
Не про Манітобу, але якшо хтось хоче відчути себе дуже старим і немічним, то від сьогодні на нетфліксі доступний до перегляду фільм «Сейлормун Космос» на два епізоди, який намалювали до тридцятиріччя з виходу першої серії аніме.
-
Звичайний будній літній день на набережній Галіфаксу
-
А є продавці риби?
-
Зробите такий саме пост для продавців риби?)
-
Добрий ранок! Нагадую, що семінар про страхування та захист родини відбудеться вже сьогодні, 22 Серпня о 19:00 за Альбертою та о 20:00 за Манітобою. Чекаю на вас! Ось посилання на реєстрацію, якщо ви ще не зареєструвались. us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0vcO6hpzwiGdK0eN9dnQ_TMCYryng2AeRJ Реєстрація обовʼязкова
-
Хто живе в районі Grant Park - нова заправка Co-op має -3 центи на літр бензину на честь grand opening. Від сьогодні і по August 28. -3 центи від ціни, що на цифровому табло, тобто зараз 133.9 (хоча на табло 136.9. Не питайте, чому, я не зможу пояснити наш маркетинговий геній ))) ) Просто FYI. Не реклама ))
-
Увага для тих учасників, хто пробує продавати туристичні маршрути до провінційних парків - ваш сервіс вимагає ліцензування!
-
DHL возить, привіз за тиждень
-
Підкажіть з досвіду, чим буде найшвидше відправити документ в Україну? Canada Post, Meest, DHL, UPS ? Також шукаю людину можливо хтось буде днями летіти в Укр, за оплату взяти папірець.
-
@banofbot
-
Здається бот зламався
-
@banofbot
-
Ще є ось така опція, якшо ви на андроїді
-
Та чому на траві? Крісла можна принести. Поки зареєструвалося до 25 сімей (десь до 80 людей). Буде 12 fire pits. Можна жарити м'ясо по черзі. Головне, мати свої дрова чи вугілля. Територія для пікніка велика, може вмістити до 200 людей.
-
Зменшити рахунок не захотіли. Зупиняти data після її використання не хочуть. Я змінила на іншого оператора де є data stop. Спробую писати в сервіс, але менеджер сказав що шансів немає. Він довго говорив по телефону. Прийдеться платити. Тепер усім закажу, що Rogers не дає data stop і не попереджає основного платника рахунків. Я власник ліній, платник, але мене попореджати не варто. Дякую, трохи мене спамятали.
-
Нє, ну в харчєвнях запивають їжу пивом, це звичайна справа. Але такого як «ну шо, бахну пивка - а чого б його такого з пивком зʼїсти? О, зараз швиденько начос організую з цією метою» - такого немає )
22 Jan 2023, 08:02
180905/231708
4 minutes ago