Українська Манітоба
-
Якими авіалініями літали, якщо не секрет? Дякую)
-
Я літала в червні. В одної дитини паспорт, в іншої свідоцтво. Навіть не видивилися
-
У нас був break in в офісі минулого літа за містом, вкрали обладнання десь на $15 тис доларів, просто тупо вирізали диру в залізному ангарі 😄 Так от, через два тижні знову прийшли і не зупинила їх ні сигналізація, ні ліхтарі, вони просто тупо все виносили аж поки поліція не приїхала і не почала їх пакувати 😄
-
Це ж не мій фургон, це fleet, просто сам факт 🙂
-
Може ви його хоч не закривайте? Всеодно пограбують а так хоч ремонтувати не треба
-
Щось подібне у сіфуд стор, ща скину, щр я їв
-
Я пробувала сушену рибу/креветок з Сіфуд стор, мені все не смачне. О, згадала ще що Азіатьский магазин Young’s якось так називається, має більш-менш норм сушену а-ля «жовтий полосатік» до пива. Біф джеркі з сахаром їсти не можу взагалі )
-
У нас сьогодні знову пограбували фургон, просто посеред білого дня 🙂
-
Я беру наприклад типу жовтих полосатиків у сіфуд стор. Обожнюю цей магаз у них башато сухої рибки та криветок. Стосовно м'ясеих чіпсів бачив їх в м'ясному магазі, но вони коштують для мене доволі дорого. Купив якось beef jerky але с сахаром, менв не сподобалось і цвна така собі.
-
Тараньку з України ❤️❤️❤️ Або: - sugar free (!!! це важливо) beef jerky з мʼясного магазину - солоні фісташки (або кешью, під настрій)
-
Так пишуть в інтернеті- хто його зна
-
Я буду засинати і бачити цю суму 😵💫
-
Мʼясо від мʼяса відрізняється;-) курятина наприклад organic/pasture raised це ок, а усе з промислового вирощування з антибіотиками- це ну зовсім не здорове харчування;-)
-
Солені горішки з костко, страшно смачні
-
На сімʼю десь 170-200к і це вже тоді рахується upper middle class - десь бачив таку статистику
-
То тебе до пива намагаються цукром з тістом пригостити чи це такий різкий перехід?:)
-
600 (нас двоє), переважно в костко
-
Доречі, я стикаюсь на роботі щр мене чимось пригостити хочуть, але це зазвияай цукор с тістом, у тому чи інакшому вигляді. А що ви до пива покупаєте? Закрема чипсів та фізташок?
-
У пиві та рибі теж корисні речовини 😌
-
О, так ми тоді «правильно» харчуємось, виявляється ))) Тільки овочі не «органічні», а звичайні, бо я не вірю в оце все organic foods
22 Jan 2023, 08:02
181029/235945
5 minutes ago