Українська Манітоба
-
Ви не туди попали
-
Аналогічно. Спробую тепер цей новий курс.
-
Мав, був час коли полотно займався. Але, як на мене, дуже затягнутий
-
Дуо знає якій english accent повинен бути у учня 🙂
-
Викликають поліцію, швидку, зрозумів, що когось підрізали. Cargill building. Поліція вже на місці
-
як їм допомогти? у нас поряд з будинком є сміттєві баки, і туди приходить кілька разів на тиждень безпритульний. і заразом він прибирає всередину пакети, які наші сусіди залишають поряд з баками. дуже ввічливий дядечко, він завжди вітається. ми думали з чоловіком віддати йому одну з курток чоловiка (він не носить її).
-
Боже 400 смс, бачили там відео інтерв'ю вже опублікували?
-
На тому місці постійно когось підрізають 😟
-
Так. Я ще собі йшов та думав , давно по вечірньому даунтаун не гуляв
-
Блін Це там де центральний відділок поліції через метрів 50?
-
28-year-old shot man with gun he coerced woman to buy, forced her to offer sexual services: Winnipeg police www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-arrest-shooting-coerced-weapon-purchase-1.7308739
-
Public Assistance Required: C24-170615 | City of Winnipeg www.winnipeg.ca/news/2024-08-30-public-assistance-required-c24-170615
-
Якщо вкажуть це в ROE. Однак, навіть якщо це зробили, на ЕІ треба подаватись негайно. Є люди, які розслаблялись місяць після звільнення, а потім вже не отримали ЕІ.
-
так, про їжу теж думали дамо куртку та рукавички робочі.
-
Звичайно, думаю він не відмовиться. Можете також їжу напевно. Часом навіть те що хтось на них зверне увагу, вже їм приємно
-
www.realtor.ca/real-estate/27350009/96-river-road-winnipeg-st-vital Ціни на нерухомість щось дуже піднялись )
-
Є вже новоприбулі українці у Ванкувері, Вікторії та Торонто, які живуть у наметах. Хтось втратив гроші, хтось через неможливість знайти швидко житло/роботу. Буквально тиждень тому в одній групі в Торонто чоловік шукав терміново роботу, живе у наметі в парку
-
Капець, starter-home вже майже 5 мільйонів. І навіть немає вертольотної площадки, взагалі економ варіант😿
-
Я змучилась гортати ті всі фотки. Пройшовся по всім кімнатам і вже денну норму кроків накрутив 🤪
-
За цілий день можно нікого зі своєї сім'ї не зустріти в тому будинку )
22 Jan 2023, 08:02
181169/230097
37 minutes ago