Українська Манітоба
-
don't follow a court order, or don't follow a police undertaking
-
Якщо суд написав, що він не може носити зброю, зв'язуватися з іншими криміналамт, гуляти вночі, робити злочини і він це зробив в один день це буде x4 в майже не реально що його відпустять другий раз Також, в інших провінціях випускають більше, десь читав що в Манітобі бути відпущеним в рази складніше ніж в Онтаріо чи атлантичних провінцічх в рази складніше
-
кількість випадків (виправіть якщо помиляюсь)
-
Дякую за пояснення!
-
Я НЕ експерт, і я можу й помилятись в виборі трактувань. Суть полягає в тому, що особисто мені лячно сідати на громадський транспорт, мені лячно ходити по вулицях, особливо ввчері. Я розумію що ситуація з криміналом в місті має дві сторони, але просто сидіти теж не вихід. Нормального патрулювання на вулицях немає, охорони в автобусах теж. Злочинці спокійно гуляють по місту. Данний протест буде проти малолітніх злочинців які скоїли злочин і вимогою буде застосування покарання рівного дорослим по відношенню до них.
-
так діють згідно закону. поліція і суди виконують те що мають робити по закону. Тобто якщо буде закон пакувати всіх на місці і відправляти їх на шибеницю то вони так і будуть робити. Це більше проблема політична бо ніхто не хоче йти всупереч поширення свобод і прав людей бо більше не будуть обрані. Повірте, коли зроблять закони більш крутими то протестів і недовольств буде теж немало з іншого боку.
-
Це зрозуміло Дивіться люди можуть невірно читати Невірно висловитись, сказавши "відпускають" Але хіба я один розумію суть що люди хочуть ще більш уваги до проблеми Це ж проблема Але так, я згоден що на самому пікеті можливо потрібні більш точні гасла
-
В закріплених перше повідомлення
-
Теж згоден Особливо з малими Ось за це політикам і потрібно платити) Щоб шукали баланс Важко, дуже важкр
-
У Пʼєра Полівре (чи як там його) є відосик де він каже що в Онтаріо серед статистики знайшли, що майже 200 злочинів за рік зроблено 3 особами.. ось як працює «під заставу» зараз. Тож банальний чек історії за останні рік чи кілька допоміг би судді не випускати таких «випадкових» арештантів, а залишити за гратами ще на етапі перших 3-4 злочинів максимум, але не 200!!!
-
Давайте так, протест буде з вимогою застосування суворішого покарання до неповнолітніх злочинців з метою створення прецеденту. Перепрошую, якщо використав неправильні чи гострі формулювання через поверхневі знання системи. Тим не менш, сімʼя та родичі просять про підтримку. Дякую.
-
Так Я як раз читав про вимогу батьків ще тоді Вони просять суворішого ще й тому що вважають що йому треба ще замах на вбивство було Я теж так вважаю С мачете, комон
-
Ви впевнені що їх заарештовували 200 разів і відпускали чи це їх відпустили перший раз і вони скоїли ті злочини і потім їх затримали? Почитацте як політики люблять перекручувати статистику: www.thestar.com/politics/federal/pierre-poilievre-claims-40-offenders-were-arrested-6-000-times-in-vancouver-in-a-year/article_83341e2a-c77f-11ee-814c-3f261c6356e0.html