Українська Манітоба
-
кількість випадків (виправіть якщо помиляюсь)
-
Дякую за пояснення!
-
Я НЕ експерт, і я можу й помилятись в виборі трактувань. Суть полягає в тому, що особисто мені лячно сідати на громадський транспорт, мені лячно ходити по вулицях, особливо ввчері. Я розумію що ситуація з криміналом в місті має дві сторони, але просто сидіти теж не вихід. Нормального патрулювання на вулицях немає, охорони в автобусах теж. Злочинці спокійно гуляють по місту. Данний протест буде проти малолітніх злочинців які скоїли злочин і вимогою буде застосування покарання рівного дорослим по відношенню до них.
-
так діють згідно закону. поліція і суди виконують те що мають робити по закону. Тобто якщо буде закон пакувати всіх на місці і відправляти їх на шибеницю то вони так і будуть робити. Це більше проблема політична бо ніхто не хоче йти всупереч поширення свобод і прав людей бо більше не будуть обрані. Повірте, коли зроблять закони більш крутими то протестів і недовольств буде теж немало з іншого боку.
-
Це зрозуміло Дивіться люди можуть невірно читати Невірно висловитись, сказавши "відпускають" Але хіба я один розумію суть що люди хочуть ще більш уваги до проблеми Це ж проблема Але так, я згоден що на самому пікеті можливо потрібні більш точні гасла
-
В закріплених перше повідомлення
-
Теж згоден Особливо з малими Ось за це політикам і потрібно платити) Щоб шукали баланс Важко, дуже важкр
-
У Пʼєра Полівре (чи як там його) є відосик де він каже що в Онтаріо серед статистики знайшли, що майже 200 злочинів за рік зроблено 3 особами.. ось як працює «під заставу» зараз. Тож банальний чек історії за останні рік чи кілька допоміг би судді не випускати таких «випадкових» арештантів, а залишити за гратами ще на етапі перших 3-4 злочинів максимум, але не 200!!!
-
Давайте так, протест буде з вимогою застосування суворішого покарання до неповнолітніх злочинців з метою створення прецеденту. Перепрошую, якщо використав неправильні чи гострі формулювання через поверхневі знання системи. Тим не менш, сімʼя та родичі просять про підтримку. Дякую.
-
Так Я як раз читав про вимогу батьків ще тоді Вони просять суворішого ще й тому що вважають що йому треба ще замах на вбивство було Я теж так вважаю С мачете, комон
-
Ви впевнені що їх заарештовували 200 разів і відпускали чи це їх відпустили перший раз і вони скоїли ті злочини і потім їх затримали? Почитацте як політики люблять перекручувати статистику: www.thestar.com/politics/federal/pierre-poilievre-claims-40-offenders-were-arrested-6-000-times-in-vancouver-in-a-year/article_83341e2a-c77f-11ee-814c-3f261c6356e0.html
-
Чи заарештували та відпустили тих 200 разів, чи то відпустили та вони скоїли ті 200 злочинів не має великої різниці для потерпілих взагалі. Головне тут, що треба переглядати систему застав та взяття на поруки, бо то як вона працює зараз більше шкодить ніж допомогає комусь.
-
Згоден з усім Особливо розумію чому Ви про це пишете Ці не розуміння можуть увести геть в інше коло, так Просто хочеться змін і безпеки 😢 А це, я знаю, довго і важко
-
Давайте погодимося: Вінніпег є одним з найбільш кримінальних міст Канади, і не просто так має назву столиці вбивст. На проблему ніхто не закриває очі, поліція працює так як і суди, ніхто нікому не зменшує покарання. Політики про кримінал говорять весь час також. Я підтримую протест (в плані, що люди можуть протестувати коли хочуть чи вважають за потрібне) , але коли люди починають говорити, що нейтів відпускають (коли по статистиці їх саджають більше всіх), злочини роблять рецидивісти (20 відсотків з року в рік здається, не зважаючи хто при владі консерватори чи ліберали) , я вважаю, що це відвертає увагу від реальних проблем які сприяють збільшенню криміналу і я сумніваюсь, що ці зміни які будуть просити люди зроблять Вінніпег безпечнішим. Навіть збільшенням покарань для малолітніх злочинців змінити буде важко, бо порівнюючи інші цивілізовані країни (включно з Україною) в Канаді терміни такі самі, якщо не більші. Але політичні рішення (зміни законів) часто приймаються під тиском громадськості тому може, щось і вийде.
-
Погоджуюсь. Я ось мав в п'ятницю розмовляти з помічником депутата по ситуації х криміналом. Мене доконало те, що я сів на автобус і туди зайшов чоловік з шприцом в руках махаючи ним перед всіма, і мені довелось вийти з автобусу. Ну камон.