Українська Манітоба
-
корінням все йде в епоху колоніалізму
-
А тепер додайте до цього, що багато людей з корінних народів, яким зараз 50-70 років пройшли через школи інтернати. Їхні діти (як і вони і їхні батьки та прародичі до того) взагалі не знали батьків і виросли на вулиці. Діти їхніх дітей також мають величезний шанс бути вихованими вулицею. І так по колу...
-
Особисто я ні, а от того хто становить суспільну небезпеку то це інша річ.
-
ну, а якщо вам скажуть за допомогою ніг ходити на роботу в районі аеропорту, а ви живете на півдні, ви погодитесь?
-
А за допомогою ніг вони не в змозі транспортуватись?
-
Проблема ще в тому, що якщо водій когось із таких "цивілізованих" пінком під зад викине (навіть якщо б мав право на це), то той же неадекват потім знайде того водія і заріже. Тому тут якщо щось в автобусах трапляється, то водій спершу думає: "ой, слава Богу що не мене", і мовчки їде далі.
-
та і отримати ножем по горлу ніхто з водіїв не бажає, тому і впускають всіх підряд, а що з цим зробиш?
-
А що водій автобуса має визначати, хто становить чи не становить небезпеку? Їм для цього мало платять, і вони не мають відповідних знань. Поставити поліцейського в кожен автобус нереально. Можливо, на маршрут можна. Однак, це буде тимчасово, бо у поліції інша робота. Знову ж таки, це була б боротьба з наслідками і дала б тільки незначний тимчасовий ефект.
-
авжеж становить, але вони не всі небезпечні, є ті хто просто заходить і нікого не чіпає.
-
Але я все розумію... закони є закони, нічого не зробиш...
-
я б теж так думав, я кожен раз так думаю коли читаю новини про черговий stabbing
-
Так, погоджуюсь. Але виходить, що інші люди їздять автобусом і платять - то це дискримінація та порушення моїх прав як пасажира того ж транспорту, права на безпеку і т.д. Разом з тим, хочу сказати,що водії просто супер, мене раз пустили без оплати, я забула картку для проїзду в іншій сумці, була з собою тільки готівка без монет, я запізнювалася, і шукати де купити квиток і т.д. просто не було часу, ще й був дощ. То водій мене пустив просто так. Взагалі водії - їм треба пам'ятник поставити, скільки у них за день всього відбувається серед пасажирів, А вони завжди на позитиві
-
до водіїв нема претензій, вони круті