Українська Манітоба
-
Чізес крайст
-
Огого
-
Я проспав
-
Вночі вже буде перший сніговий шторм. 5-10 см снігу
-
Ну, страшне зимно
-
Я з мамою дітей залишаю, тому так простіше. Я один раз не відвела до школи просто так, бо довго цукерки збирали на Геловін👻 То написала до школи, що діти вдома через сімейні оставини. Ніби нічого не казали
-
А шо у Вінніпезі вже зима?)
-
Немає значення, мусить з матусьою нести тягар зими у Вінніпезі
-
Ну якщо він це чувак років 15 то думаю він буде не проти посидіти. А як років 7 то є нюанси😁
-
Тобто? Я на роботу, а він вдома нехай сидить бо зимно?? Нехай відчувають всі особливості життя в Канаді
-
Та я зрозумів)
-
Та ні, я про школу
-
У старшій школі, якщо пропустити певну кількість годин, то не зарахують предмет. Прийдеться ще раз брати курс.
-
На роботі не дуже😂
-
А варіант посидіти вдома не пройде? Взагалі як тут ставляться до прогулів?
-
Ця свята правда 😁
-
Напевно, краще коли -40 чим коли +40. В морозі хоч одітися можна чи сховатись куди, а коли жара то вже ніяк. 😁
-
Я от думаю після першої зими в Манітобі кількість в корзинці конкурентів на ПР зменшиться. Хоть би самій не випасти з корзинки😅.
-
У Вінніпезі не закривають школи навіть при wind-chill -45 (минулої зими було кілька днів -50) Просто шкільні автобуси не ходять, але школи працюють, уроки є.
-
Є просто різні люди які по різному відчувають температуру і т д. Наша подруга на пляжі в Греції в +40 минулого літа сиділа в носках, бо холодно в затінку
22 Jan 2023, 08:02
18141/237707
15 minutes ago